Технологія глазурі для кондитерських виробів, що збагачена на гемове залізо
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Технологія глазурі для кондитерських виробів, що збагачена на гемове залізо
Технология глазури для кондитерских изделий, обогащенная гемовым железом Technology of glaze fortified with geme iron for confectionery products |
|
Creator |
Євлаш, В. В.
Нєміріч, О. В. Гавриш, А. В. Yevlash, V. Niemirich, O. Havrysh, A. Гавриш, А. В. Евлаш, В. В. Немирич, А. В. |
|
Subject |
глазур
глазурь glaze гемове залізо фортифікація кондитерські вироби гемовое железо фортификация кондитерские изделия heme iron fortification confectionery |
|
Description |
У статті представлені результати досліджень з розроблення технології оздоблювального напівфабрикату – глазурі антианемічного спрямування, що збагачена на гемове залізо, для кондитерських виробів. В статье представлены результаты исследований по разработке технологии отделочного полуфабриката - глазури антианемического направления, обогащенной гемовім железом, для кондитерских изделий. The article presents the research results on the development of technology of ornamentation semi- finished product for confectionery such as glaze with antianemic properties that fortified with heme iron.
|
|
Date |
2012-09-18T23:44:03Z
2012-09-18T23:44:03Z 2010 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Євлаш, В. В. Технологія глазурі для кондитерських виробів, що збагачена на гемове залізо / В. В. Євлаш, О. В. Нєміріч, А. В. Гавриш // Науковий вісник Луганського національного аграрного університету. Серія: Технічні науки : зб. наук. пр. - Луганськ : ЛНАУ, 2010. - № 22. - С. 57–66.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2723 |
|
Language |
uk_UK
|
|