Запис Детальніше

Технологія глазурі для кондитерських виробів, що збагачена на гемове залізо

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Технологія глазурі для кондитерських виробів, що збагачена на гемове залізо
Технология глазури для кондитерских изделий, обогащенная гемовым железом
Technology of glaze fortified with geme iron for confectionery products
 
Creator Євлаш, В. В.
Нєміріч, О. В.
Гавриш, А. В.
Yevlash, V.
Niemirich, O.
Havrysh, A.
Гавриш, А. В.
Евлаш, В. В.
Немирич, А. В.
 
Subject глазур
глазурь
glaze
гемове залізо
фортифікація
кондитерські вироби
гемовое железо
фортификация
кондитерские изделия
heme iron
fortification
confectionery
 
Description У статті представлені результати досліджень з розроблення технології оздоблювального напівфабрикату – глазурі антианемічного спрямування, що збагачена на гемове залізо, для кондитерських виробів. В статье представлены результаты исследований по разработке технологии отделочного полуфабриката - глазури антианемического направления, обогащенной гемовім железом, для кондитерских изделий. The article presents the research results on the development of technology of ornamentation semi- finished product for confectionery such as glaze with antianemic properties that fortified with heme iron.
 
Date 2012-09-18T23:44:03Z
2012-09-18T23:44:03Z
2010
 
Type Article
 
Identifier Євлаш, В. В. Технологія глазурі для кондитерських виробів, що збагачена на гемове залізо / В. В. Євлаш, О. В. Нєміріч, А. В. Гавриш // Науковий вісник Луганського національного аграрного університету. Серія: Технічні науки : зб. наук. пр. - Луганськ : ЛНАУ, 2010. - № 22. - С. 57–66.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2723
 
Language uk_UK