Дослідження впливу електромагнітного поля НВЧ на процес окиснення крохмалю пероксидом водню
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Дослідження впливу електромагнітного поля НВЧ на процес окиснення крохмалю пероксидом водню
Исследование влияния электромагнитного поля СВЧ на процесс окисления крахмала пероксидом водорода Investigation of influence the microwave electromagnetic field on the oxidation of starch with hydrogen peroxide |
|
Creator |
Грабовська, О. В.
Грабовская, Е. В. Grabovska, O. Уханова, А. В. Уханова, А. В. Ukhanova, A. Парняков, О. С. Парняков, А. С. Parnyakov, O. Сабадаш, Н. І. Сабадаш, Н. И. Sabadash, N. |
|
Subject |
Крохмаль, окиснення, поле НВЧ, драглеутворення.
Крахмал, окисление, поле СВЧ, желирование. Starch, oxidation, microwave field, gelation. |
|
Description |
Досліджено вплив електромагнітного поля НВЧ на технологічні умови окиснення картопляного крохмалю пероксидом водню з метою отримання модифікованого крохмалю із драглеутворювальними властивостями.
Исследовано влияние электромагнитного поля СВЧ на технологические условия окисления картофельного крахмала пероксидом водорода с целью получения модифицированного крахмала с желирующими свойствами. The effect of microwave electromagnetic field on the technological conditions of potato starch oxidation with hydrogen peroxide to produce modified starch with gelling properties. |
|
Publisher |
«Цукор України»
|
|
Date |
2012-10-01T08:44:59Z
2012-10-01T08:44:59Z 2008 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3083
|
|
Language |
other
|
|
Relation |
№1;С. 34-36.
|
|