Запис Детальніше

Дослідження впливу електромагнітного поля НВЧ на процес окиснення крохмалю пероксидом водню

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження впливу електромагнітного поля НВЧ на процес окиснення крохмалю пероксидом водню
Исследование влияния электромагнитного поля СВЧ на процесс окисления крахмала пероксидом водорода
Investigation of influence the microwave electromagnetic field on the oxidation of starch with hydrogen peroxide
 
Creator Грабовська, О. В.
Грабовская, Е. В.
Grabovska, O.
Уханова, А. В.
Уханова, А. В.
Ukhanova, A.
Парняков, О. С.
Парняков, А. С.
Parnyakov, O.
Сабадаш, Н. І.
Сабадаш, Н. И.
Sabadash, N.
 
Subject Крохмаль, окиснення, поле НВЧ, драглеутворення.
Крахмал, окисление, поле СВЧ, желирование.
Starch, oxidation, microwave field, gelation.
 
Description Досліджено вплив електромагнітного поля НВЧ на технологічні умови окиснення картопляного крохмалю пероксидом водню з метою отримання модифікованого крохмалю із драглеутворювальними властивостями.
Исследовано влияние электромагнитного поля СВЧ на технологические условия окисления картофельного крахмала пероксидом водорода с целью получения модифицированного крахмала с желирующими свойствами.
The effect of microwave electromagnetic field on the technological conditions of potato starch oxidation with hydrogen peroxide to produce modified starch with gelling properties.
 
Publisher «Цукор України»
 
Date 2012-10-01T08:44:59Z
2012-10-01T08:44:59Z
2008
 
Type Article
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3083
 
Language other
 
Relation №1;С. 34-36.