Процеси і апарати харчових виробництв. Лабораторний практикум: Навчальний посібник
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Процеси і апарати харчових виробництв. Лабораторний практикум: Навчальний посібник
Процессы и аппараты пищевых производств. Лабораторный практикум: Учебное пособие Processes and vehicles of food productions. Laboratory practice: Train aid |
|
Creator |
Малежик, І. Ф.
Малежик, И. Ф. Malezhik, I. Кулінченко, В. Р. Кулинченко, В. Р. Kulinchenko, V. Ніколаєв, О. П. Николаев, О. П. Nikolaev, O. |
|
Subject |
Бернуллі,
Рейнольдс, опори тертя, насос, витікання Бернулли, Рейнольдс, сопротивления трения, насос, истекание Bernulli, Reynol'ds, supports of friction, pump, profluvium |
|
Description |
Навчальний посібник містить загальні рекомендації до прове¬дення лабораторного практикуму та лабораторні роботи з основ гідравліки, гідромеханічних, теплових і масообмінних процесів та апаратів харчових виробництв. Наведено характеристики лабораторних навчальних установок і основного обладнання. Рекомендується як навчальний посібник для студентів вузів і факультетів харчової промисловості. Учебное пособие содержит общие рекомендации к проведению лабораторного практикума и лабораторные работы из основ гидравлики, гідромеханічних, тепловых и масообмінних процессов и аппаратов пищевых производств. Приведены характеристики лабораторных учебных установок и основного оборудования. Рекомендуется как учебное пособие для студентов вузов и факультетов пищевой промышленности. A train aid contains general recommendations to the leadthrough of laboratory practical work and laboratory works from bases of hydraulics, гідромеханічних, thermal and масообмінних processes and vehicles of food productions. Descriptions of laboratory educational options and basic equipment are resulted. Recommended as a train aid for the students of institutes of higher and faculties of food retail industry. |
|
Date |
2012-10-03T14:03:12Z
2012-10-03T14:03:12Z 1997 |
|
Type |
Book
|
|
Identifier |
Процеси і апарати харчових виробництв : навчальний посібник : Лабораторний практикум / І. Ф. Малежик, В. Р. Кулінченко, О. П. Ніколаєв, П. С. Циганков. - К. : ІЗМН, 1997. - 276 с.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3181 |
|
Language |
other
|
|