Запис Детальніше

О способах обработки колбасных изделий жидкими консервантами

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title О способах обработки колбасных изделий жидкими консервантами
Про способи обробки ковбасних виробів рідкими консервантами
Methods of processing sausage liquid preservatives
 
Creator Гуць, В. С.
Гуць, В. С.
Guts, V.
Руденко, В. И.
Руденко, В. І.
Rudenko, V.
Баль-Прилипко, Л. В.
Баль-Прилипко, Л. В.
Bal-Prylypko, L.
 
Subject ковбасні вироби
рідкий консервант для ковбас
зберігання ковбас
колбасные изделия
жидкий консервант для колбас
хранение колбас
sausage
liquid preservative for sausage
sausage storage
 
Description Обробку ковбасних виробів рідких консерватів доцільно проводити фугінацією після термічної обробки. Перед відправкою на зберігання поверхню ковбасних виробів підсушують в спеціальних камерах.
Обработку колбасных изделий житким консерватом целесообразно проводить фугинацией после термической отработки. Перед отправкой на хранение поверхность колбасных изделий подсуштвают в специальных камерах.
Processing sausages liquid preservative fuginatsiey advisable to carry out after the heat mining. The surface of sausages has been dried in special chambers before storage.
 
Date 2012-11-01T13:53:40Z
2012-11-01T13:53:40Z
1987
 
Identifier Гуць, В. С. О способах обработки колбасных изделий жидкими консервантами / В. С. Гуць, В. И. Руденко, Л. В. Баль-Прилипко // Біотехнологічні і біотехнічні процеси в м’ясній і молочній промисловості : Науково-технічна конференція : тези доповідей. - 1987. - С. 50-51.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3422
 
Language other