О способах обработки колбасных изделий жидкими консервантами
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
О способах обработки колбасных изделий жидкими консервантами
Про способи обробки ковбасних виробів рідкими консервантами Methods of processing sausage liquid preservatives |
|
Creator |
Гуць, В. С.
Гуць, В. С. Guts, V. Руденко, В. И. Руденко, В. І. Rudenko, V. Баль-Прилипко, Л. В. Баль-Прилипко, Л. В. Bal-Prylypko, L. |
|
Subject |
ковбасні вироби
рідкий консервант для ковбас зберігання ковбас колбасные изделия жидкий консервант для колбас хранение колбас sausage liquid preservative for sausage sausage storage |
|
Description |
Обробку ковбасних виробів рідких консерватів доцільно проводити фугінацією після термічної обробки. Перед відправкою на зберігання поверхню ковбасних виробів підсушують в спеціальних камерах.
Обработку колбасных изделий житким консерватом целесообразно проводить фугинацией после термической отработки. Перед отправкой на хранение поверхность колбасных изделий подсуштвают в специальных камерах. Processing sausages liquid preservative fuginatsiey advisable to carry out after the heat mining. The surface of sausages has been dried in special chambers before storage. |
|
Date |
2012-11-01T13:53:40Z
2012-11-01T13:53:40Z 1987 |
|
Identifier |
Гуць, В. С. О способах обработки колбасных изделий жидкими консервантами / В. С. Гуць, В. И. Руденко, Л. В. Баль-Прилипко // Біотехнологічні і біотехнічні процеси в м’ясній і молочній промисловості : Науково-технічна конференція : тези доповідей. - 1987. - С. 50-51.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3422 |
|
Language |
other
|
|