Спосіб визначення реологічних характеристик харчових дисперсних систем
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Спосіб визначення реологічних характеристик харчових дисперсних систем
Способ определения реологических свойств дисперсного пищевого продукта Method for determining the rheological properties of disperse food product |
|
Creator |
Коваль, О. А.
Коваль, О. А. Koval, O. |
|
Subject |
Реологічні характеристики, харчова дисперсна система, крива пружної хвилі деформації.
Реологические свойства, пищевая дисперсная система, кривая упругой волны деформации. Rheological properties, food disperse system, curve elastic wave of deformation. |
|
Description |
Опис до патенту на корисну модель. Описание к патенту на полезную модель. Description to useful model patent.
|
|
Date |
2012-11-06T13:33:05Z
2012-11-06T13:33:05Z 2007 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3544
|
|
Language |
uk_UK
|
|
Relation |
20960;
|
|