Запис Детальніше

Спосіб визначення реологічних характеристик харчових дисперсних систем

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Спосіб визначення реологічних характеристик харчових дисперсних систем
Способ определения реологических свойств дисперсного пищевого продукта
Method for determining the rheological properties of disperse food product
 
Creator Коваль, О. А.
Коваль, О. А.
Koval, O.
 
Subject Реологічні характеристики, харчова дисперсна система, крива пружної хвилі деформації.
Реологические свойства, пищевая дисперсная система, кривая упругой волны деформации.
Rheological properties, food disperse system, curve elastic wave of deformation.
 
Description Опис до патенту на корисну модель. Описание к патенту на полезную модель. Description to useful model patent.
 
Date 2012-11-06T13:33:05Z
2012-11-06T13:33:05Z
2007
 
Type Other
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3544
 
Language uk_UK
 
Relation 20960;