Эффективность применения экстракта солодкового корня в хлебопечении
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Эффективность применения экстракта солодкового корня в хлебопечении
Ефективність застосування екстракту солодкового кореня в хлібопеченні Effectiveness of liquorice extract in baking |
|
Creator |
Доценко, В. Ф.
Доценко, В. Ф. Dotsenko, V. Любенко, С. Г. Любенко, С. Г. Liubenko, S. Іщенко, Т. І. Ищенко, Т. И. Ishchenko, T. Герасименко, О. А. Герасименко, А. А. Gerasymenko, O. |
|
Subject |
екстракт солодкового кореня
экстракт солодкового корня licorice extract сахароза сорбіт тісто хліб сахароза сорбит тесто хлеб sucrose sorbitol dough bread |
|
Description |
У роботі доведено ефективність використання в хлібопеченні екстракту солодкового кореня у вигляді гомогенізованої суспензії для поліпшення якості хлібобулочних виробів. Дана порівняльна оцінка впливу сахарози, сорбіту та екстракту солодкового кореня на технологічний процес виробництва хліба та його якість. В работе доказана эффективность использования в хлебопечении экстракта солодкового корня в виде гомогенизированной суспензии для улучшения качества хлебобулочных изделий. Дана сравнительная оценка влияния сахарозы, сорбита и экстракта солодкового корня на технологический процесс производства хлеба и его качество. We prove the efficiency of the use in bread making liquorice extract in the form of a homogenized suspension to improve the quality of baked goods. A comparative assessment of the impact of sucrose, sorbitol and liquorice extract on the process of bread and its quality.
|
|
Date |
2012-11-12T15:10:53Z
2012-11-12T15:10:53Z 1992 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Эффективность применения экстракта солодкового корня в хлебопечении / В. Ф. Доценко, С. Г. Любенко, Т. И. Ищенко, А. А. Герасименко ; УГУПТ. - К, 1992. - 14 с. - Деп. в УкрНДІНТІ № 15-Ук92.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3635 |
|
Language |
other
|
|