Запис Детальніше

Эффективность применения экстракта солодкового корня в хлебопечении

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Эффективность применения экстракта солодкового корня в хлебопечении
Ефективність застосування екстракту солодкового кореня в хлібопеченні
Effectiveness of liquorice extract in baking
 
Creator Доценко, В. Ф.
Доценко, В. Ф.
Dotsenko, V.
Любенко, С. Г.
Любенко, С. Г.
Liubenko, S.
Іщенко, Т. І.
Ищенко, Т. И.
Ishchenko, T.
Герасименко, О. А.
Герасименко, А. А.
Gerasymenko, O.
 
Subject екстракт солодкового кореня
экстракт солодкового корня
licorice extract
сахароза
сорбіт
тісто
хліб
сахароза
сорбит
тесто
хлеб
sucrose
sorbitol
dough
bread
 
Description У роботі доведено ефективність використання в хлібопеченні екстракту солодкового кореня у вигляді гомогенізованої суспензії для поліпшення якості хлібобулочних виробів. Дана порівняльна оцінка впливу сахарози, сорбіту та екстракту солодкового кореня на технологічний процес виробництва хліба та його якість. В работе доказана эффективность использования в хлебопечении экстракта солодкового корня в виде гомогенизированной суспензии для улучшения качества хлебобулочных изделий. Дана сравнительная оценка влияния сахарозы, сорбита и экстракта солодкового корня на технологический процесс производства хлеба и его качество. We prove the efficiency of the use in bread making liquorice extract in the form of a homogenized suspension to improve the quality of baked goods. A comparative assessment of the impact of sucrose, sorbitol and liquorice extract on the process of bread and its quality.
 
Date 2012-11-12T15:10:53Z
2012-11-12T15:10:53Z
1992
 
Type Article
 
Identifier Эффективность применения экстракта солодкового корня в хлебопечении / В. Ф. Доценко, С. Г. Любенко, Т. И. Ищенко, А. А. Герасименко ; УГУПТ. - К, 1992. - 14 с. - Деп. в УкрНДІНТІ № 15-Ук92.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3635
 
Language other