Запис Детальніше

Підготовка води для парових котлів у пивоварній промисловості

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Підготовка води для парових котлів у пивоварній промисловості
Подготовка воды для паровых котлов в пивоваренной промышленности
Treatment of water for steam boilers in the brewing industry
 
Creator Кошова, В. М.
Кошевая, В. Н.
Koshova, V.
Салтанюк, В. М.
Салтанюк, В. Н.
Saltanyuk, V.
 
Subject пара
конденсат
продувка
дегазатор
катіонітовий фільтр
пар
конденсат
продув
дегазатор
катионитовый фильтр
pair
runback
blowing out
decontaminator
cationic filter
 
Description Витрати теплової енергії при виробництві солоду та пива складають значну частину виробничих затрат. В даній роботі пропонується реконструювати схему водопідготовки води, яка використовується для парових котлів. Пропонується замінити один Na-катіонітовий фільтр на Н-катіонітовий і додатково встановити дегазатор для видалення вільної СО2.
Расходы тепловой энергии при производстве солода и пива составляют значительную часть производственных затрат. В данной работе предлагается реконструировать схему водоподготовки воды, которая используется для паровых котлов. Предлагается заменить один Na-катионитовый фильтр на Н-катионитовый и дополнительно установить дегазатор для удаления свободной СО2.
The charges of thermal energy at the production of malt and beer make considerable part of production expenses. In this work it is suggested to reconstruct the chart of preparation of water which is utillized for steam-boilers. It is suggested to replace one Na-cationic filter on H- Na-cationic and additionally to set decontaminator for the delete of free СО2.
 
Date 2012-11-14T13:31:58Z
2012-11-14T13:31:58Z
2010
 
Type Article
 
Identifier Кошова, В. М. Підготовка води для парових котлів у пивоварній промисловості/ В. М. Кошова В. М. Салтанюк // Харчова промисловість. - 2011. - Вип. 10-11. – С. 198-202.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3686
 
Language other