Запис Детальніше

Отримання натурального ароматизатора з ефірної олії кропу як функціональної складової продуктів оздоровчого харчування

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Отримання натурального ароматизатора з ефірної олії кропу як функціональної складової продуктів оздоровчого харчування
Получение натурального ароматизатора из эфирного масла укропа как функциональной составляющей продуктов оздоровительного питания
Getting natural flavors from oil эfyrnoho dill as sostavlyayuschey of functional food and nutrition improvingly
 
Creator Фролова, Н. Е.
Фролова, Н. Е.
Frolova, N.
Кошова, В. М.
Кошевая, В. Н.
Koshova, V.
Чепель, Н. В.
Чепель, Н. В.
Chepel, N.
Усенко, В. О.
Усенко, В. О.
Usenko, V.
 
Subject Кріп, ефірні олії, натуральні ароматизатори, фракціонування, фракції, рецептура ароматизатору.
Укроп, эфирные масла, натуральные ароматизаторы, фракционирования, фракции, рецептура ароматизатора.
Dil, essential oil, natural flavours, fractionating, fractions, compounding to flavour.
 
Description Ефірну олію кропу досліджено на якісний та кількісний покомпонентний склад. Проведено її фракціонування, у результаті чого отримано чотири фракції, які відрізнялись за складом ароматичних речовин. На основі змішування цих фракцій у певних співвідношеннях розроблено рецептуру ароматизатора “Кріп — елітаромат”.
Эфирное масло укропа исследовано на качественный и количественный покомпонентный состав. Проведено её фракционирование, в результате чего получено четыре фракции, которые отличались по составу ароматических веществ. На основе смешения этих фракций в определенных соотношениях разработана рецептура ароматизатора "Укроп - елитаромат".
The essential oil of dill was explored on high- quality and quantitative composition. Fractionating conducted, as a result got four factions which differed after composition of aromatizers. On the basis of mixing of these factions in certain correlations developed compounding of flavour “Dill — elitaromat”.
 
Publisher Наукові праці НУХТ
 
Date 2012-12-03T15:42:20Z
2012-12-03T15:42:20Z
2006
 
Type Article
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3976
 
Language other
 
Relation №18;