Запис Детальніше

Способи переробки пивної дробини

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Способи переробки пивної дробини
Способы переработки пивной дробины
Methods of processing beer spent grain
 
Creator Кошова, В. М.
Кошевая, В. Н.
Koshova, V.
Лубяной, Н. А.
Лубяной, Н. А.
Lubyanoy, N.
 
Subject Дробина, білкові речовини, неприємний аромат, сухі речовини, клітковина.
Дробина, белковые вещества, неприятный аромат, сухие вещества, клетчатка.
Spent grain, proteins, unpleasant aroma, dry matter, fiber.
 
Description Поживні речовини краще зберігаються при низькій вологості і температурі до 25 ° С. Температура 30-35 ° С і висока вологість близько 60% впливають на активізацію окисних процесів і розвиток мікрофлори - основної причини псування дробини.
Питательные вещества лучше сохраняются при низкой влажности и температуре до 25°С. Температура 30-35°С и высокая влажность около 60% влияют на активизацию окислительных процессов и развитие микрофлоры – основной причины порчи дробины.
Nutrients are best stored at low humidity and a temperature of 25 ° C. Temperature of 30-35 ° C and high humidity of about 60% affect the activation of the oxidative processes and the development of microflora - the main cause of damage to grains.
 
Publisher Національний університет харчових технологій
 
Date 2012-12-05T13:21:27Z
2012-12-05T13:21:27Z
2011
 
Type Article
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4125
 
Language other