Способи переробки пивної дробини
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Способи переробки пивної дробини
Способы переработки пивной дробины Methods of processing beer spent grain |
|
Creator |
Кошова, В. М.
Кошевая, В. Н. Koshova, V. Лубяной, Н. А. Лубяной, Н. А. Lubyanoy, N. |
|
Subject |
Дробина, білкові речовини, неприємний аромат, сухі речовини, клітковина.
Дробина, белковые вещества, неприятный аромат, сухие вещества, клетчатка. Spent grain, proteins, unpleasant aroma, dry matter, fiber. |
|
Description |
Поживні речовини краще зберігаються при низькій вологості і температурі до 25 ° С. Температура 30-35 ° С і висока вологість близько 60% впливають на активізацію окисних процесів і розвиток мікрофлори - основної причини псування дробини.
Питательные вещества лучше сохраняются при низкой влажности и температуре до 25°С. Температура 30-35°С и высокая влажность около 60% влияют на активизацию окислительных процессов и развитие микрофлоры – основной причины порчи дробины. Nutrients are best stored at low humidity and a temperature of 25 ° C. Temperature of 30-35 ° C and high humidity of about 60% affect the activation of the oxidative processes and the development of microflora - the main cause of damage to grains. |
|
Publisher |
Національний університет харчових технологій
|
|
Date |
2012-12-05T13:21:27Z
2012-12-05T13:21:27Z 2011 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4125
|
|
Language |
other
|
|