Технологические аспекты использования лактулозы в производстве хлебобулочных изделий
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Технологические аспекты использования лактулозы в производстве хлебобулочных изделий
Технологічні аспекти використання лактулози у виробництві хлібобулочних виробів Technological aspects of the use of lactulose in the production of bakery products |
|
Creator |
Дробот, В. И.
Дробот, В. І. Drobot, V. Мисечко, Н. О. Місечко, Н. О. Misechko, N. Бондаренко, Ю. В. Бондаренко, Ю. В. Bondarenko, J. Тесля, О. Д. Тесля, О. Д. Tesla, O. |
|
Subject |
Хлебобулочные изделия, сахар, лактулоза, клейковина, дрожжи, структурно-механические свойства, качество.
Хлібобулочні вироби, цукор, лактулоза, клейковина, дріжджі, структурно-механічні властивості, якість. Bakery products, sugar, lactulose, gluten, yeast, the structural and mechanical properties, quality. |
|
Description |
В материалах статьи рассмотрена возможность использования кристаллической лактулозы в качестве сахарозаменителя с пребиотеческими свойствами в производстве хлебобулочных изделий. У матеріалах статті розглянута можливість використання кристалічної лактулози в якості цукрозамінника з пребіотичними властивостями у виробництві хлібобулочних виробів. In the article by the possibility of using the crystalline lactulose as a sweetener with prebiotecheskimi properties in the production of bakery products.
|
|
Publisher |
Хранение и переработка зерна
|
|
Date |
2012-12-14T13:17:07Z
2012-12-14T13:17:07Z 2011 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4363
|
|
Language |
other
|
|
Relation |
№ 11;С. 68─69
|
|