Запис Детальніше

Микропористая структура макаронних изделий с нетрадиционным сырьем и влияние ее на внутреннее влагоперемещение

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Микропористая структура макаронних изделий с нетрадиционным сырьем и влияние ее на внутреннее влагоперемещение
Мікропориста структура макаронних виробів з нетрадиційною сировиною і її вплив на внутрішнє вологоперенесення
Micropore structure of macaroni products with non-traditional raw materials and effect on inner moisture transfer
 
Creator Юрчак, В. Г.
Юрчак, В. Г.
Yurchak, V.
Луцик, Ю. П.
Луцик, Ю. П.
Lutsyk, Y.
Вербицкий, Б. И.
Вербицький, Б. І.
Verbitsky, B.
Голикова (Евсеенко), Т. П.
Голікова (Євсеєнко), Т. П.
Holikova (Yevseienko), T.
Хиврич, Б. И.
Хіврич, Б. І.
Hivrich, B.
 
Subject энергия связи влаги
енергія зв’язку вологи
energy of water link
радиус микропор
коэффициенты эффузии и диффузии
радіус мікропор
коефіцієнти ефузії і дифузії
radius of micropore
coefficients of effusion and diffusion
 
Description В работе определены интегральные и дифференциальные функции распределения микропор по их размерам. Проанализированы эффективный радиус микропор, энергия связывания влаги и количество адсорбированной влаги. Определены зависимости коэффициентов эффузии и диффузии влаги от влагосодержания образцов макаронных изделий, которые отражают механизм внутреннего влагоперемещения. У роботі визначені інтегральні і диференціальні функції розподілення мікропор за їх розмірами. Проаналізовано ефективний радіус мікропор, енергія зв’язку вологи і кількість адсорбованої вологи. Визначені залежності коефіцієнтів ефузії і дифузії вологи від вологовмісту зразків макаронних виробів, які відображають механізм внутрішнього вологоперенесення. The integral and differential functions of micropore distribution have been determined in the work. Effective radius of micropores as well as energy of water linking and quantity of adsorbed water has been analyzed. Dependence of moisture effusion and diffusion coefficients on moisture content in macaroni products, which indicate the mechanism of inner moisture transfer, was determined.
 
Date 2012-12-14T13:17:29Z
2012-12-14T13:17:29Z
2003
 
Type Article
 
Identifier Микропористая структура макаронних изделий с нетрадиционным сырьем и влияние ее на внутреннее влагоперемещение / В. Г. Юрчак, Ю. П. Луцик, Б. И. Вербицкий, Т. П. Евсеенко, Б. И. Хиврич // Хранение и переработка сельхозсырья. - 2003. - № 5. - С. 68–70.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4365
 
Language other