Запис Детальніше

Проаналізуємо енергетичну, харчову й біологічну цінність макаронних виробів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Проаналізуємо енергетичну, харчову й біологічну цінність макаронних виробів
Проанализируем энергетическую, пищевую и биологическую ценность макаронных изделий
Let’s analyze energetic, food and biological value of macaroni products
 
Creator Євсеєнко, Т. П.
Евсеенко, Т. П.
Yevseyenko, T.
Юрчак, В. Г.
Юрчак, В. Г.
Yurchak, V.
 
Subject Комплексний показник якості макаронних виробів, коефіцієнт вагомості, математична модель, шкала оцінювання.
Комплексный показатель качества макаронных изделий, коэффициент значимости, математическая модель, шкала оценки.
Complex index of macaroni products quality, coefficient of meaningfulness, mathematical model, range of estimation.
 
Description У роботі розроблено комплексний показник якості макаронних виробів з урахуванням їх харчової цінності. Оцінку якості виконано нa чотирьох рівнях властивостей. КПЯ застосовано як критерій оптимальності для оптимізації приготування тіста при виготовленні макаронних виробів. В работе разработан комплексный показатель качества макаронных изделий с учетом их пищевой ценности. Оценка качества выполнена на четырех уровнях свойств. КПК применен как критерий оптимальности для оптимизации приготовления теста при производстве макаронных изделий. The complex index of macaroni products quality was worked out taking into account their food value. The estimation of quality is executed on four levels of properties. The complex index of quality is applied as a criterion of optimality for optimization of dough-making at the pasta producing.
 
Publisher Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
 
Date 2012-12-14T13:20:05Z
2012-12-14T13:20:05Z
2006
 
Type Article
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4367
 
Language uk_UK
 
Relation № 5;С. 13‒15