Запис Детальніше

Суха пшенична клейковина для підвищення сили борошна

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Суха пшенична клейковина для підвищення сили борошна
Сухая пшеничная клейковина для повышения силы муки
Dry wheat gluten for increase of force of a flour
 
Creator Дробот, В. І.
Дробот, В. И.
Drobot, V.
Сильчук, Т. А.
Сильчук, Т. А.
Silchuk, T.
Удворгелі, Л. І.
Удворгели, Л. И.
Udvorgeli, L.
Лукашевич, І. О.
Лукашевич, И. А.
Lukashevich, I.
 
Subject якість борошна
качество муки
quality of a flour
суха пшенична клейковина
сухая пшеничная клейковина
dry wheat gluten
 
Description Охарактеризовано поліпшувач якості борошна – суху пшеничну клейковину (СПК). Наведено результати досліджень по впливу якості СПК на показники якості тіста і хліба з пшеничного борошна.
Приведены некоторые характеристики улучшителя хлебопеканых свойств муки - сухой пшеничной клейковины (СПК). Представлены результаты исследований влияния СПК на показатели качества теста и хлеба из пшеничной муки.
The characteristics of dry wheat gluten. Showing results of studies of the effect of dry wheat gluten in the dough and quality of bread made from wheat flour.
 
Date 2012-12-13T15:23:27Z
2012-12-13T15:23:27Z
2005
 
Type Article
 
Identifier Суха пшенична клейковина покращує силу борошна / В. І. Дробот, Т. А. Сильчук, Л. І. Удворгелі, І. О. Лукашевич // Продукты & ингредиенты. — 2006. — № 5 (25). — С.39.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4327
 
Language uk_UK