Суха пшенична клейковина для підвищення сили борошна
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Суха пшенична клейковина для підвищення сили борошна
Сухая пшеничная клейковина для повышения силы муки Dry wheat gluten for increase of force of a flour |
|
Creator |
Дробот, В. І.
Дробот, В. И. Drobot, V. Сильчук, Т. А. Сильчук, Т. А. Silchuk, T. Удворгелі, Л. І. Удворгели, Л. И. Udvorgeli, L. Лукашевич, І. О. Лукашевич, И. А. Lukashevich, I. |
|
Subject |
якість борошна
качество муки quality of a flour суха пшенична клейковина сухая пшеничная клейковина dry wheat gluten |
|
Description |
Охарактеризовано поліпшувач якості борошна – суху пшеничну клейковину (СПК). Наведено результати досліджень по впливу якості СПК на показники якості тіста і хліба з пшеничного борошна. Приведены некоторые характеристики улучшителя хлебопеканых свойств муки - сухой пшеничной клейковины (СПК). Представлены результаты исследований влияния СПК на показатели качества теста и хлеба из пшеничной муки. The characteristics of dry wheat gluten. Showing results of studies of the effect of dry wheat gluten in the dough and quality of bread made from wheat flour. |
|
Date |
2012-12-13T15:23:27Z
2012-12-13T15:23:27Z 2005 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Суха пшенична клейковина покращує силу борошна / В. І. Дробот, Т. А. Сильчук, Л. І. Удворгелі, І. О. Лукашевич // Продукты & ингредиенты. — 2006. — № 5 (25). — С.39.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4327 |
|
Language |
uk_UK
|
|