Запис Детальніше

Перспективи використання грибів шіїтаке при виробництві харчоконцентратів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Перспективи використання грибів шіїтаке при виробництві харчоконцентратів
Перспективы использования грибов шиитаке при производстве пищевых концентратов
Prospects of the shiitake mushrooms using in the food concentrates production
 
Creator Ковбаса, В. М.
Ковбаса, В. Н.
Kovbasa, V.
Зінченко, І. М.
Зинченко, И. Н.
Zinchenko, I.
Терлецька, В. А.
Терлецкая, В. А.
Terletska, V.
Білоцький, В. В.
Билоцкий, В. В.
Bilotskiy, V.
 
Subject гриби
шііїтаке
харчові концентрати
грибы
шиитаке
пищевые концентраты
mushrooms
shiitake
food concentrates
 
Description Проведено аналіз грибного ринку. Висвітлено хімічний склад грибів шіїтаке та перспективи їх використання при виробництві харчових концентратів. Проведен анализ грибного рынка. Освещены химический состав грибов шиитаке и перспективы их использования при производстве пищевых концентратов. The mushroom productions have been analysised. The chemical composition of shiitake mushrooms and prospects of their use in the production of food concentrates have been studied.
 
Date 2012-12-17T07:40:08Z
2012-12-17T07:40:08Z
2012
 
Type Thesis
 
Identifier Ковбаса, В. М. Перспективи використання грибів шіїтаке при виробництві харчоконцентратів / В. М. Ковбаса, І. М. Зінченко, В. А. Терлецька, В. В. Білоцький // Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : Міжнародна науково-практична інтернет-конференція : тези доповідей. - 2012. - С. 57-58.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4391
 
Language uk_UK