Перспективи використання грибів шіїтаке при виробництві харчоконцентратів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Перспективи використання грибів шіїтаке при виробництві харчоконцентратів
Перспективы использования грибов шиитаке при производстве пищевых концентратов Prospects of the shiitake mushrooms using in the food concentrates production |
|
Creator |
Ковбаса, В. М.
Ковбаса, В. Н. Kovbasa, V. Зінченко, І. М. Зинченко, И. Н. Zinchenko, I. Терлецька, В. А. Терлецкая, В. А. Terletska, V. Білоцький, В. В. Билоцкий, В. В. Bilotskiy, V. |
|
Subject |
гриби
шііїтаке харчові концентрати грибы шиитаке пищевые концентраты mushrooms shiitake food concentrates |
|
Description |
Проведено аналіз грибного ринку. Висвітлено хімічний склад грибів шіїтаке та перспективи їх використання при виробництві харчових концентратів. Проведен анализ грибного рынка. Освещены химический состав грибов шиитаке и перспективы их использования при производстве пищевых концентратов. The mushroom productions have been analysised. The chemical composition of shiitake mushrooms and prospects of their use in the production of food concentrates have been studied.
|
|
Date |
2012-12-17T07:40:08Z
2012-12-17T07:40:08Z 2012 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Ковбаса, В. М. Перспективи використання грибів шіїтаке при виробництві харчоконцентратів / В. М. Ковбаса, І. М. Зінченко, В. А. Терлецька, В. В. Білоцький // Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : Міжнародна науково-практична інтернет-конференція : тези доповідей. - 2012. - С. 57-58.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4391 |
|
Language |
uk_UK
|
|