Спосіб виробництва снеків
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Спосіб виробництва снеків
Способ производства снеков A method for making snacks |
|
Creator |
Зінченко, І. М.
Зинченко, И. Н. Zinchenko, I. Терлецька, В. А. Терлецкая, В. А. Terletska, V. Ковбаса, В. М. Ковбаса, В. Н. Kovbasa, V. Янюк, Т. І. Янюк, Т. И. Yanyuk, T. Фалендиш, Н. О. Фалендыш, Н. А. Falendysh, N. Махинько, Л. В. Махинько, Л. В. Makhynko, L. |
|
Subject |
Снеки, бланшування, обсмажування, гриби.
Снеки, бланширование, обжаривание, грибы. Snacks, blanching, frying. |
|
Description |
Спосіб виробництва снеків включає послідовне очищення, бланшування сировини, додавання олії та обсмажування напівфабрикату. Як сировину використовують їстівні гриби. Способ производства снеков включает последовательную очистку, бланширование сырья, добавление масла и обжаривание полуфабриката. В качестве сырья используют съедобные грибы. A method for making snacks includes subsequent cleaning, blanching raw material, addition of oil and frying a half-finished product. Edible mushrooms are used as a raw material.
|
|
Publisher |
Бюлетень «Промислова власність»
|
|
Date |
2012-12-17T12:46:48Z
2012-12-17T12:46:48Z 2010 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4466
|
|
Language |
uk_UK
|
|
Relation |
№ 9;
|
|