Запис Детальніше

Спосіб виробництва снеків

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Спосіб виробництва снеків
Способ производства снеков
A method for making snacks
 
Creator Зінченко, І. М.
Зинченко, И. Н.
Zinchenko, I.
Терлецька, В. А.
Терлецкая, В. А.
Terletska, V.
Ковбаса, В. М.
Ковбаса, В. Н.
Kovbasa, V.
Янюк, Т. І.
Янюк, Т. И.
Yanyuk, T.
Фалендиш, Н. О.
Фалендыш, Н. А.
Falendysh, N.
Махинько, Л. В.
Махинько, Л. В.
Makhynko, L.
 
Subject Снеки, бланшування, обсмажування, гриби.
Снеки, бланширование, обжаривание, грибы.
Snacks, blanching, frying.
 
Description Спосіб виробництва снеків включає послідовне очищення, бланшування сировини, додавання олії та обсмажування напівфабрикату. Як сировину використовують їстівні гриби. Способ производства снеков включает последовательную очистку, бланширование сырья, добавление масла и обжаривание полуфабриката. В качестве сырья используют съедобные грибы. A method for making snacks includes subsequent cleaning, blanching raw material, addition of oil and frying a half-finished product. Edible mushrooms are used as a raw material.
 
Publisher Бюлетень «Промислова власність»
 
Date 2012-12-17T12:46:48Z
2012-12-17T12:46:48Z
2010
 
Type Other
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4466
 
Language uk_UK
 
Relation № 9;