Биотехнологическая оценка хлебопекарных дрожжей
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Биотехнологическая оценка хлебопекарных дрожжей
Біотехнологічна оцінка хлібопекарських дріжджів Biotechnological evaluation of baker's yeast |
|
Creator |
Фалендыш, Н. А.
Фалендиш, Н. О. Falendysh, N. Дробот, В. И. Дробот, В. І. Drobot, V. Доценко, В. Ф. Доценко, В. Ф. Dotsenko, V. |
|
Subject |
хлебопекарные дрожжи
хлібопекарські дріжджі baker's yeast зимазная и мальтазная активность глютатион протеолитические ферменты трегалоза зимазна та мальтозна активність глютатіон протеолітичні ферменти трегалоза zimaznaya and maltaznaya activity glutathione proteolytic enzymes trehalose |
|
Description |
Целью работы было изучение биотехнологических особенностей дрожжей спиртовых заводов разных рас и их сравнение с дрожжами специализированных заводов. В результате проведенных исследований доказано, что дрожжи спиртовых заводов выгодно отличаются от дрожжей специализированных заводов более высокой активностю ферментного комплекса, что указывает на необходимость внесения корректировки времени на этапе приготовления теста. Метою роботи було вивчення біотехнологічних особливостей дріжджів спиртових заводів різних рас і їх порівняння з дріжджами спеціалізованих заводів. В результаті проведених досліджень доведено, що дріжджі спиртових заводів вигідно відрізняються від дріжджів спеціалізованих заводів більш високою активністю ферментного комплексу, що вказує на необхідність змін часу на етапі приготування тіста. The aim of the work was to study the characteristics of biotechnological yeasts distilleries different races and their comparison with yeast specialized factories. As a result of the studies demonstrated that yeast distilleries favorably to yeast factories specialized higher activity of the enzyme complex, which indicates the need to change the time on the stage of preparation of the test.
|
|
Date |
2012-12-17T07:54:57Z
2012-12-17T07:54:57Z 1996 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Фалендыш, Н. А. Биотехнологическая оценка хлебопекарных дрожжей / Н. А. Фалендыш, В. И. Дробот, В. Ф. Доценко; УГУПТ. – Киев, 1996. – 10c. – Деп. в ГНТБ Украины, № 364-Ук96.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4402 |
|
Language |
other
|
|