Запис Детальніше

Биотехнологическая оценка хлебопекарных дрожжей

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Биотехнологическая оценка хлебопекарных дрожжей
Біотехнологічна оцінка хлібопекарських дріжджів
Biotechnological evaluation of baker's yeast
 
Creator Фалендыш, Н. А.
Фалендиш, Н. О.
Falendysh, N.
Дробот, В. И.
Дробот, В. І.
Drobot, V.
Доценко, В. Ф.
Доценко, В. Ф.
Dotsenko, V.
 
Subject хлебопекарные дрожжи
хлібопекарські дріжджі
baker's yeast
зимазная и мальтазная активность
глютатион
протеолитические ферменты
трегалоза
зимазна та мальтозна активність
глютатіон
протеолітичні ферменти
трегалоза
zimaznaya and maltaznaya activity
glutathione
proteolytic enzymes
trehalose
 
Description Целью работы было изучение биотехнологических особенностей дрожжей спиртовых заводов разных рас и их сравнение с дрожжами специализированных заводов. В результате проведенных исследований доказано, что дрожжи спиртовых заводов выгодно отличаются от дрожжей специализированных заводов более высокой активностю ферментного комплекса, что указывает на необходимость внесения корректировки времени на этапе приготовления теста. Метою роботи було вивчення біотехнологічних особливостей дріжджів спиртових заводів різних рас і їх порівняння з дріжджами спеціалізованих заводів. В результаті проведених досліджень доведено, що дріжджі спиртових заводів вигідно відрізняються від дріжджів спеціалізованих заводів більш високою активністю ферментного комплексу, що вказує на необхідність змін часу на етапі приготування тіста. The aim of the work was to study the characteristics of biotechnological yeasts distilleries different races and their comparison with yeast specialized factories. As a result of the studies demonstrated that yeast distilleries favorably to yeast factories specialized higher activity of the enzyme complex, which indicates the need to change the time on the stage of preparation of the test.
 
Date 2012-12-17T07:54:57Z
2012-12-17T07:54:57Z
1996
 
Type Article
 
Identifier Фалендыш, Н. А. Биотехнологическая оценка хлебопекарных дрожжей / Н. А. Фалендыш, В. И. Дробот, В. Ф. Доценко; УГУПТ. – Киев, 1996. – 10c. – Деп. в ГНТБ Украины, № 364-Ук96.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4402
 
Language other