Технологічні розрахунки у хлібопекарському виробництві (задачник)
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Технологічні розрахунки у хлібопекарському виробництві (задачник)
Технологические расчеты в хлебопекарном производстве (задачник) Technological calculations in bakery production (problems) |
|
Creator |
Дробот, В. І.
Дробот, В. И. Drobot, V. Юрчак, В. Г. Юрчак, В. Г. Yurchak, V. Арсеньєва, Л. Ю. Арсеньева, Л. Ю. Arsenieva, L. Махинько, В. М. Махинько, В. Н. Makhynko, V. Білик, О. А. Билык, Е. А. Bilyk, O. Сильчук, Т. А. Сильчук, Т. А. Silchuk, T. Степаненко, Т. О. Степаненко, Т. А. Stepanenko, T. Удворгелі, Л. І. Удворгели, Л. И. Udvorgeli, L. Петришин, Н. З. Петришин, Н. З. Petryshyn, N. Фалендиш, Н. О. Фалендыш, Н. А. Falendysh, N. Михонік, Л. А. Михоник, Л. А. Mykhonik, L. Бондаренко, Ю. В. Бондаренко, Ю. В. Bondarenko, J. |
|
Subject |
розрахунки
расчеты calculations рецептура витрати сировини обладнання вихід виробів облік технохімконтроль рецептура расход сырья оборудование выход изделий учет технохимконтроль formulation consumption of raw materials equipment output of products accounting techno-chemical control |
|
Description |
У навчально-методичному посібнику наведено стислі теоретичні відомості й приклади розрахунків, поширених у хлібопекарському виробництві. Запропоновано конкретні задачі щодо розрахунку за стадіями технологічного процесу: під час підготовки сировини до виробництва; розрахунку рецептур за різних способів приготування тіста; технологічного обладнання; первинного обліку виробництва; у технохімконтролі галузі. В учебно-методическом пособии приведены краткие теоретические сведения и примеры расчетов, распространенных в хлебопекарном производстве. Предложены конкретные задачи по расчету стадий технологического процесса: во время подготовки сырья к производству; расчета рецептур для разных способов приготовления теста; технологического оборудования; первичного учета производства; в технохимконтроле отрасли. In the educational-methodical manual provides a brief theoretical information and examples of commonly used in baking production. Proposed concrete tasks on the calculation of the stages of technological process: during the preparation of raw materials to production; calculation of formulations for different ways of cooking test; technological equipment; primary accounting of production; in the techno-chemical control of industry.
|
|
Date |
2012-12-17T08:13:05Z
2012-12-17T08:13:05Z 2010 |
|
Type |
Book chapter
|
|
Identifier |
Технологічні розрахунки у хлібопекарському виробництві (задачник) : Навчально-методичний посібник / В. І. Дробот, В. Г. Юрчак, Л. Ю. Арсеньева та ін.; За ред. В. І. Дробот. — К.: Кондор, 2010. — 440 с.
978-966-351-319-5 http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4409 |
|
Language |
uk_UK
|
|