Запис Детальніше

Технологічні розрахунки у хлібопекарському виробництві (задачник)

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Технологічні розрахунки у хлібопекарському виробництві (задачник)
Технологические расчеты в хлебопекарном производстве (задачник)
Technological calculations in bakery production (problems)
 
Creator Дробот, В. І.
Дробот, В. И.
Drobot, V.
Юрчак, В. Г.
Юрчак, В. Г.
Yurchak, V.
Арсеньєва, Л. Ю.
Арсеньева, Л. Ю.
Arsenieva, L.
Махинько, В. М.
Махинько, В. Н.
Makhynko, V.
Білик, О. А.
Билык, Е. А.
Bilyk, O.
Сильчук, Т. А.
Сильчук, Т. А.
Silchuk, T.
Степаненко, Т. О.
Степаненко, Т. А.
Stepanenko, T.
Удворгелі, Л. І.
Удворгели, Л. И.
Udvorgeli, L.
Петришин, Н. З.
Петришин, Н. З.
Petryshyn, N.
Фалендиш, Н. О.
Фалендыш, Н. А.
Falendysh, N.
Михонік, Л. А.
Михоник, Л. А.
Mykhonik, L.
Бондаренко, Ю. В.
Бондаренко, Ю. В.
Bondarenko, J.
 
Subject розрахунки
расчеты
calculations
рецептура
витрати сировини
обладнання
вихід виробів
облік
технохімконтроль
рецептура
расход сырья
оборудование
выход изделий
учет
технохимконтроль
formulation
consumption of raw materials
equipment
output of products
accounting
techno-chemical control
 
Description У навчально-методичному посібнику наведено стислі теоретичні відомості й приклади розрахунків, поширених у хлібопекарському виробництві. Запропоновано конкретні задачі щодо розрахунку за стадіями технологічного процесу: під час підготовки сировини до виробництва; розрахунку рецептур за різних способів приготування тіста; технологічного обладнання; первинного обліку виробництва; у технохімконтролі галузі. В учебно-методическом пособии приведены краткие теоретические сведения и примеры расчетов, распространенных в хлебопекарном производстве. Предложены конкретные задачи по расчету стадий технологического процесса: во время подготовки сырья к производству; расчета рецептур для разных способов приготовления теста; технологического оборудования; первичного учета производства; в технохимконтроле отрасли. In the educational-methodical manual provides a brief theoretical information and examples of commonly used in baking production. Proposed concrete tasks on the calculation of the stages of technological process: during the preparation of raw materials to production; calculation of formulations for different ways of cooking test; technological equipment; primary accounting of production; in the techno-chemical control of industry.
 
Date 2012-12-17T08:13:05Z
2012-12-17T08:13:05Z
2010
 
Type Book chapter
 
Identifier Технологічні розрахунки у хлібопекарському виробництві (задачник) : Навчально-методичний посібник / В. І. Дробот, В. Г. Юрчак, Л. Ю. Арсеньева та ін.; За ред. В. І. Дробот. — К.: Кондор, 2010. — 440 с.
978-966-351-319-5
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4409
 
Language uk_UK