Запис Детальніше

Перспективи використання цілого зерна у виробництві каш

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Перспективи використання цілого зерна у виробництві каш
Перспективы использования целого зерна в производстве каш
Prospects of the use of whole grain in the production of porridges
 
Creator Лопата, О. О.
Лопата, О. А.
Lopata, O.
Терлецька, В. А.
Терлецкая, В. А.
Terletska, V.
Янюк, Т. І.
Янюк, Т. И.
Yanyuk, T.
Зінченко, І. М.
Зинченко, И. Н.
Zinchenko, I.
 
Subject ціле зерно
каша
білки
целое зерно
каша
белки
whole grain
porridge
proteins
 
Description Досліджено можливість та переваги використання цілого зерна для виробництва каш. Исследована возможность и преимущества использования целого зерна для производства каш. Possibility and advantages of the use of whole grain have been studied for the production of porridges.
 
Date 2012-12-17T08:42:55Z
2012-12-17T08:42:55Z
2011
 
Identifier Лопата, О. О. Перспективи використання цілого зерна у виробництві каш / О. О. Лопата, В. А. Терлецька, Т. І. Янюк // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : Міжнародна науково-практична конференція, 19 травня 2011 р. : тези доповідей. - 2011. – Ч. 1.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4430
 
Language uk_UK