Перспективи використання цілого зерна у виробництві каш
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Перспективи використання цілого зерна у виробництві каш
Перспективы использования целого зерна в производстве каш Prospects of the use of whole grain in the production of porridges |
|
Creator |
Лопата, О. О.
Лопата, О. А. Lopata, O. Терлецька, В. А. Терлецкая, В. А. Terletska, V. Янюк, Т. І. Янюк, Т. И. Yanyuk, T. Зінченко, І. М. Зинченко, И. Н. Zinchenko, I. |
|
Subject |
ціле зерно
каша білки целое зерно каша белки whole grain porridge proteins |
|
Description |
Досліджено можливість та переваги використання цілого зерна для виробництва каш. Исследована возможность и преимущества использования целого зерна для производства каш. Possibility and advantages of the use of whole grain have been studied for the production of porridges.
|
|
Date |
2012-12-17T08:42:55Z
2012-12-17T08:42:55Z 2011 |
|
Identifier |
Лопата, О. О. Перспективи використання цілого зерна у виробництві каш / О. О. Лопата, В. А. Терлецька, Т. І. Янюк // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : Міжнародна науково-практична конференція, 19 травня 2011 р. : тези доповідей. - 2011. – Ч. 1.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4430 |
|
Language |
uk_UK
|
|