Запис Детальніше

Методи системного аналізу виробництвом пива

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методи системного аналізу виробництвом пива
Методы системного анализа производством пива
System analysis methods producing beer
 
Creator Місюра, М. Д.
Мисюра, М. Д.
Misiura, M.
Кишенько, В. Д.
Кишенько, В. Д.
Kyshenko, V.
 
Subject Пиво, виробництво, системний аналіз.
Пиво, производство, системный анализ.
Beer, production, system analysis.
 
Description Для системного аналізу технологічних процесів виробництва пива застосований ентропійний підхід до оцінки стану складної системи та зв’язаних з ним варіаційних принципів нерівноважної термодинаміки, метод дисипативних структур та структурно-інформаційних критерієв еволюції складних технологічних систем. Для системного анализа технологических процессов производства пива применен энтропийный подход к оценке состояния сложной системы и связанных с ним вариационных принципов неравновесной термодинамики, метод диссипативных структур и структурно-информационных критериев эволюции сложных технологических систем. For a systematic analysis of manufacturing processes applied beer entropy approach to the assessment of a complex system and the associated variational principles of nonequilibrium thermodynamics, the method of dissipative structures and structural information of criteria evolution of complex technological systems.
 
Publisher Чернівці
 
Date 2012-12-17T07:24:51Z
2012-12-17T07:24:51Z
2004
 
Type Thesis
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4376
 
Language uk_UK