Розробка продукту швидкого приготування з гречки
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Розробка продукту швидкого приготування з гречки
Разработка продукта быстрого приготовления из гречихи Elaboration fast preparation product from buckwheat |
|
Creator |
Шаповаленко, О. І.
Шаповаленко, О. И. Shapovalenko, O. Скорікова, Г. І. Скорикова, А. И. Skorikova, A. Фурманова, Ю. П. Фурманова, Ю. П. Furmanova, J. |
|
Subject |
НВЧ-нагрівання
СВЧ-нагрев SHF-warm крупи теплова обробка крупа тепловая обработка serial heat processing |
|
Description |
Проведено порівняльний аналіз круп гречаних ядриця, гречки «Експрес», що виробляються крупозаводами України, і нового продукту, розробленого в Національному університеті харчових технологій шляхом оброблення гречки у електромагнітному полі надвисоких частот. Проведено сравнительный анализ крупы гречневой, гречки «Экспрес», вырабатываемых крупяными заводами Украины, и нового продукта, разработанного в Национальном университете пищевых технологий путем обработки гречихи в электромагнитном поле сверхвысоких частот. A comparative analysis of buckwheat cereal, buckwheat “Expres” produced cereal plants of Ukraine and the new product developed by national university of food technologies by processing of buckwheat in the electromagnetic field of ultrahigh frequencies.
|
|
Date |
2012-12-17T12:00:48Z
2012-12-17T12:00:48Z 2006 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Шаповаленко, О. І. Розробка продукту швидкого приготування з гречки / О. І. Шаповаленко, Г. І. Скорікова, Ю. П. Фурманова // Хранение и переработка зерна. - 2006. - № 6 (84). - С. 51-52.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4455 |
|
Language |
uk_UK
|
|