Запис Детальніше

Розробка продукту швидкого приготування з гречки

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Розробка продукту швидкого приготування з гречки
Разработка продукта быстрого приготовления из гречихи
Elaboration fast preparation product from buckwheat
 
Creator Шаповаленко, О. І.
Шаповаленко, О. И.
Shapovalenko, O.
Скорікова, Г. І.
Скорикова, А. И.
Skorikova, A.
Фурманова, Ю. П.
Фурманова, Ю. П.
Furmanova, J.
 
Subject НВЧ-нагрівання
СВЧ-нагрев
SHF-warm
крупи
теплова обробка
крупа
тепловая обработка
serial
heat processing
 
Description Проведено порівняльний аналіз круп гречаних ядриця, гречки «Експрес», що виробляються крупозаводами України, і нового продукту, розробленого в Національному університеті харчових технологій шляхом оброблення гречки у електромагнітному полі надвисоких частот. Проведено сравнительный анализ крупы гречневой, гречки «Экспрес», вырабатываемых крупяными заводами Украины, и нового продукта, разработанного в Национальном университете пищевых технологий путем обработки гречихи в электромагнитном поле сверхвысоких частот. A comparative analysis of buckwheat cereal, buckwheat “Expres” produced cereal plants of Ukraine and the new product developed by national university of food technologies by processing of buckwheat in the electromagnetic field of ultrahigh frequencies.
 
Date 2012-12-17T12:00:48Z
2012-12-17T12:00:48Z
2006
 
Type Article
 
Identifier Шаповаленко, О. І. Розробка продукту швидкого приготування з гречки / О. І. Шаповаленко, Г. І. Скорікова, Ю. П. Фурманова // Хранение и переработка зерна. - 2006. - № 6 (84). - С. 51-52.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4455
 
Language uk_UK