Запис Детальніше

Дослідження впливу деяких неорганічних і органічних з гідрофобними группами сполук на вміст цукрози в мелясі

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження впливу деяких неорганічних і органічних з гідрофобними группами сполук на вміст цукрози в мелясі
Исследование влияния некоторых неорганических и органических с гидрофобными группами соединений на содержание сахарозы в мелассе
The influence of some inorganic and organic compounds with hydrophobic GROUP on sucrose content in molasses
 
Creator Подобій, О. В.
Подобий, Е. В.
Podobiy, O.
Мірошников, О. М.
Мирошников, О. Н.
Miroshnikov, O.
Бобрівник, Л. Д.
Бобровник, Л. Д.
Bobrivnyk, L.
Климович, В. М.
Климович, В. М.
Klimovich, V.
 
Subject меляса
меласса
molasses
вплив речовин на вміст цукрози
влияние веществ на содержание сахарозы
the impact of substances on sucrose content
 
Description Досліджений вплив деяких солей та органічних сполук з гідрофобними групами на коефіцієнт насичення цукрози в реальних мелясах.
Исследовано влияние некоторых солей и органических соединений с гидрофобными группами на коэффициент насыщения сахарозы в реальных меляссах.
The effect of selected salts and organic compounds with hydrophobic groups on the sucrose RATE saturation in real molasses.
 
Date 2012-12-17T12:03:56Z
2012-12-17T12:03:56Z
1999
 
Type Article
 
Identifier Точкова, О. В. Дослідження впливу відкритої пари на дифузійний сік з метою зменшення негативного впливу поліцукридів / О. В. Точкова, В. Ю. Виговський, Л. М. Хомічак // Проблеми та перспективи створення і впровадження нових ресурсо- та енергоощадних технологій, обладнання в галузях харчової і переробної промисловості: VI міжнар. наук.-техн. конф.: матеріали конф. – 1999. - Т. 1– С. 30-31.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4456
 
Language other