Запис Детальніше

Схема очищення дифузійного соку: сучасний підхід

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Схема очищення дифузійного соку: сучасний підхід
Схема очистки диффузионного сока: современный подход
Purification scheme of diffusion juice: modern approach
 
Creator Ровинський, А. Д.
Олянська, С. П.
Ровинский, А. Д.
Олянская, С. П.
Rovinskiy, A.
Olyanska, S.
 
Subject Ефективність очищення соку, тепла переддефекація, дефекатор, карбонізатор, дозрівач соку, рециркуляція, обладнання для очищення соку, коефіцієнт ви-користання СО2.
Эффективность очистки сока, теплая преддефекация, дефекатор, карбонизатор, дозреватель сока, рециркуляция, оборудование для очистки сока, коэффициент использования СО2.
Efficiency of juice purification, hot main defecation, warm preliming, equipment for juice purification, main liming tank, carbonatation tank, tank for ripening juice.
 
Description Компанія “Техінсервіс” представляє нову сучасну схему очищення дифузійного соку. Коротко описані апарати для основного вапнування, І і ІІ карбонізації. Апарат для гарячої дефекації, має зовнішню і внутрішню циліндричну поверхню, конічне дно. Сік підводиться в апарат тангенційно в трьох точках в зовнішній циліндр. Вихід соку здійснюється із внутрішнього циліндра в трьох точках: через патрубок, розташованим над внутрішнім циліндром, і двох патрубків, розташованих нище, що дає змогу регулювати тралість процесу. Сік ІІ сатурації і сироп мали чистоту вищу, забарвленість нижчу і кращі седиментаційні та фільтраційні характиристики. Компания “Техинсервис” представляет новую современную схему очистки диффузионного сока. Коротко описаны аппараты для основной дефекации, І и ІІ карбонизации. Аппарат для горячей дефекации имеет внешнюю и внутреннюю цилиндрическую поверхность, коническое дно. Сок подводится в аппарат в трёх точках тангенциально. Выход сока осуществляется из внутненнего цилиндра в трёх точках: через патрубок, расположенный над внутренним цилиндром, и двух патрубков, расположенных ниже, что позволяет регулировать длительность процесса. Очищенный сок и сироп имели чистоту выше, цветность ниже и лучшие седиментационные и фильтрационные характеристики. Company “Techinservice” have been presented modern purification scheme of diffusion juice and new equipment: tanks for hot main liming, 1st and 2nd carbonatation and their modes of operation are briefly described. The new system of main liming without stirrer and its optimal residence time distribution are explained. The main liming tank consists of an outer cylinder with a conical base and an inner cylinder. Hot main liming tank has three point for juice inlet. The juice leaves the tank through a pipe installed in the center above of the inner cylinder and two pipe disposed lower. By changing the juice outlet position the retention time can be adjusted. The excellent results are mentioned. Thin juice and syrup had purity higher, colour lower and better sedimentation and filtration characteristics.
 
Publisher "Сахар"
 
Date 2012-12-17T12:44:04Z
2012-12-17T12:44:04Z
2007
 
Type Article
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4464
 
Language other
 
Relation №1;С. 50–53