Запис Детальніше

Одержання пшеничного солоду для пивоваріння

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Одержання пшеничного солоду для пивоваріння
Получение пшеничного солода для пивоварения
Getting wheat malt for breweries
 
Creator Кошова, В. М.
Кошевая, В. Н.
Koshova, V.
Кривко, І. М.
Кривко, И. М.
Krivko, I.
Янюк, Т. І.
Янюк, Т. И.
Yanyuk, T.
 
Subject Пшениця, солодорощення, редукуючі цукри, «сира мальтоза».
Пшеница, солодоращение, редуцирующие сахара, «сырая мальтоза».
Wheat, malting, reducing sugars, «raw maltose».
 
Description Для солодорощення та подальшого використання у пивоварінні рекомендується використовувати озиму пшеницю, яка характеризується високим вмістом екстрактивних речовин.
Для солодоращения и дальнейшего использования в пивоварении рекомендуется использовать озимую пшеницу, которая характеризуется высоким содержанием экстрактивных веществ. Winter wheat which is characterized by a high content of extractives is recommended for malting and further use in brewing.
 
Publisher Хранение и переработка зерна
 
Date 2012-12-17T15:19:08Z
2012-12-17T15:19:08Z
2010
 
Type Article
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4515
 
Language uk_UK
 
Relation № 5;