Запис Детальніше

Приготування хлібного квасу із зернового екстракту тритікале

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Приготування хлібного квасу із зернового екстракту тритікале
Приготовление хлебного кваса из зернового экстракта тритикале
Making bread kvass from corn extract triticale
 
Creator Бойко, М. І.
Бойко, М. И.
Boyko, M.
Прибильський, В. Л.
Прибыльский, В. Л.
Pribylskiy, V.
Бондар, М. В.
Бондарь, Н. В.
Bondar, M.
 
Subject хлібний квас
тритікале
екстракт
сусло
хлебный квас
тритикале
экстракт
сусло
kvass
triticale
extract
wort
 
Description Метою даної роботи є удосконалення технології квасу за рахунок вибору найкращої сировини для приготування квасу, розширення асортименту натуральних квасів бродіння, а також визначення можливості використання в технології хлібного квасу нового штаму дріжджів.
Целью данной работы является совершенствование технологии кваса за счет выбора лучшего сырья для приготовления кваса, расширение ассортимента натуральных квасов брожения, а также определения возможности использования в технологии хлебного кваса нового штамма дрожжей.
The aim of this work is to improve the technology of kvass by selecting the best raw material for making kvass, expanding the range of natural kvass fermentation, as well as explore the possibility of using the technology of bread kvass new strain of yeast.
 
Date 2012-12-21T13:16:36Z
2012-12-21T13:16:36Z
2011
 
Type Article
 
Identifier Бойко, М. І. Приготування хлібного квасу із зернового екстракту тритікале / М. І. Бойко, В. Л. Прибильський, М. В. Бондар // Науковий вісник Луганського національного аграрного університету. - 2011. - № 33. - С. 7-10.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4808
 
Language other