Запис Детальніше

Удосконалення технології квасу із використанням зернового екстракту тритікале

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Удосконалення технології квасу із використанням зернового екстракту тритікале
Совершенствование технологии кваса с использованием зернового экстракта тритикале
Improving technology kvass using triticale grain extract
 
Creator Бойко, М. І.
Бойко, М. И.
Boyko, M.
Прибильський, В. Л.
Прибыльский, В. Л.
Pribylskiy, V.
Бондар, М. В.
Бондарь, Н. В.
Bondar, M.
 
Subject Екстракт, тритікале, патока, гідромодуль, гідролізу крохмалю.
Экстракт, тритикале, патока, гидромодуль, гидролиза крахмала.
Extract, triticale, corn, duty of water, hydrolysis of starch.
 
Description Для удосконалення технології хлібного квасу з використанням зернового екстракту з тритікале, потрібно дослідити органолептичні та фізико-хімічні показники екстрактів різних виробників, збродити квасне сусло приготоване на їх основі, оцінити органолептичні та фізико-хімічні показники готового квасу і таким чином обрати найоптимальніший з них для застосування у виробництві хлібного квасу.
Для усовершенствования технологии хлебного кваса с использованием зернового экстракта тритикале, нужно исследовать органолептические и физико-химические показатели экстрактов различных производителей, сбродить квасное сусло приготовленное на их основе, оценить органолептические и физико-химические показатели готового кваса и таким образом выбрать оптимальный из них для применения в производстве хлебного кваса.
To improve the technology of bread kvass using triticale grain extract, to explore the organoleptic and physico-chemical properties of extracts from different manufacturers zbrodyty kvass wort prepared on this basis, to evaluate the organoleptic and physical and chemical characteristics of the finished kvass and thus choose the best ones to use in the production of bread kvass.
 
Publisher 78-а Міжнароднга наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів
 
Date 2012-12-21T13:23:17Z
2012-12-21T13:23:17Z
2012
 
Type Thesis
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4809
 
Language other
 
Relation С. 182;