Запис Детальніше

Очищення шунгітом соку столового буряку від пектинових речовин

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Очищення шунгітом соку столового буряку від пектинових речовин
Очистка шунгитом сока столовой свеклы от пектиновых веществ
Purging of beetroot juice from the pectin matters of shungit
 
Creator Шейко, Т. В.
Шейко, Т. В.
Sheiko, T.
Мельник, Л. М.
Мельник, Л. Н.
Melnik, L.
Марценюк, О. С.
Марценюк, А. С.
Martsenyuk, O.
 
Subject пектинові речовини
сік столового буряка
процес адсорбції
пектиновые вещества
сок столовой свеклы
процесс адсорбции
matters
juice of table beet
process of adsorption
 
Description Досліджена кінетика процесу адсорбції пектинових речовин із соку столового буряка природним мінералом шунгітом. Исследована кинетика процесса адсорбции пектиновых веществ из сока столовой свеклы природным минералом шунгитом. Investigational kinetics of adsorption pectin matters from beetroot juice by a natural mineral shungit.
 
Date 2012-12-24T13:36:09Z
2012-12-24T13:36:09Z
2009
 
Type Article
 
Identifier Шейко, Т. В. Очищення шунгітом соку столового буряку від пектинових речовин / Т. В. Шейко, Л. М. Мельник, О. С. Марценюк // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - К. : НУХТ, 2011. - № 37-38. – С. 163-167.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4936
 
Language other