Очищення шунгітом соку столового буряку від пектинових речовин
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Очищення шунгітом соку столового буряку від пектинових речовин
Очистка шунгитом сока столовой свеклы от пектиновых веществ Purging of beetroot juice from the pectin matters of shungit |
|
Creator |
Шейко, Т. В.
Шейко, Т. В. Sheiko, T. Мельник, Л. М. Мельник, Л. Н. Melnik, L. Марценюк, О. С. Марценюк, А. С. Martsenyuk, O. |
|
Subject |
пектинові речовини
сік столового буряка процес адсорбції пектиновые вещества сок столовой свеклы процесс адсорбции matters juice of table beet process of adsorption |
|
Description |
Досліджена кінетика процесу адсорбції пектинових речовин із соку столового буряка природним мінералом шунгітом. Исследована кинетика процесса адсорбции пектиновых веществ из сока столовой свеклы природным минералом шунгитом. Investigational kinetics of adsorption pectin matters from beetroot juice by a natural mineral shungit.
|
|
Date |
2012-12-24T13:36:09Z
2012-12-24T13:36:09Z 2009 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Шейко, Т. В. Очищення шунгітом соку столового буряку від пектинових речовин / Т. В. Шейко, Л. М. Мельник, О. С. Марценюк // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - К. : НУХТ, 2011. - № 37-38. – С. 163-167.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4936 |
|
Language |
other
|
|