Запис Детальніше

Проблеми підвищення якості цукру та розширення асортименту продукції цукрових заводів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Проблеми підвищення якості цукру та розширення асортименту продукції цукрових заводів
Проблемы повышения качества сахара и расширения ассортимента продукции сахарных заводов
Problems of improving the quality of sugar and expand its product refineries
 
Creator Штангеєва, Н. І.
Клименко, Л. С.
Ничик, О. В.
Штангеева, Н. И.
Клименко, Л. С.
Ничик, О. В.
Shtangeeva, N.
Klimenko, L.
Nychyk, O.
 
Subject цукрове виробництво
якість
цукор
клеровка жовтого цукру
коагулянт
гідроксохлорид алюмінію
сахарное производство
качество
сахар
клеровка желтого сахара
коагулянт
гидроксохлорид алюминия
sugar production
quality
sugar
yellow sugar klerovka
coagulant
hidroksohloryd aluminum
 
Description Розроблено спосіб додаткового очищення та знебарвлення клеровки жовтого цукру коагулянтом гідроксохлоридом алюмінію, який дозволяє підвищити якість білого цукру, а також розширити асортимент продукції цукрового виробництва шляхом одержання інвертних сиропів. Встановлені оптимальні параметри інверсії цукрози очищеної клеровки кислотним та ферментативним методом. Доведена можливість тривалого зберігання інвертного сиропу без погіршення його якості. Разработан способ дополнительной очистки и обесцвечивания клеровки желтого сахара коагулянтом гидроксохлоридом алюминия, который позволяет повысить качество белого сахара, а также расширить ассортимент продукции сахарного производства путем получения инвертного сиропа. Установлены оптимальные параметры инверсии сахарозы очищенной клеровки кислотным и ферментативным методом. Доказана возможность длительного хранения инвертного сиропа без ухудшения его качества. The method further purification and bleaching klerovky yellow sugar coagulant hidroksohlorydom aluminum, which can improve the quality of white sugar, and expand the range of products of sugar production by obtaining syrup. The optimal parameters inversion of sucrose purified klerovky acid and enzymatic method. The possibility of prolonged storage invert syrup without compromising quality.
 
Date 2013-02-04T14:20:53Z
2013-02-04T14:20:53Z
2005
 
Type Article
 
Identifier Штангеєва, Н. І. Проблеми підвищення якості цукру та розширення асортименту продукції цукрових заводів / Н. І. Штангеєва, Л. С. Клименко, О. В. Ничик, Н. И. Штангеева // Проблеми підвищення якості цукру та розширення асортименту продукції цукрових заводів : науково-технічної конференції цукровиків України. – 2005. - С. 234-236.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5998
 
Language other