Проблеми підвищення якості цукру та розширення асортименту продукції цукрових заводів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Проблеми підвищення якості цукру та розширення асортименту продукції цукрових заводів
Проблемы повышения качества сахара и расширения ассортимента продукции сахарных заводов Problems of improving the quality of sugar and expand its product refineries |
|
Creator |
Штангеєва, Н. І.
Клименко, Л. С. Ничик, О. В. Штангеева, Н. И. Клименко, Л. С. Ничик, О. В. Shtangeeva, N. Klimenko, L. Nychyk, O. |
|
Subject |
цукрове виробництво
якість цукор клеровка жовтого цукру коагулянт гідроксохлорид алюмінію сахарное производство качество сахар клеровка желтого сахара коагулянт гидроксохлорид алюминия sugar production quality sugar yellow sugar klerovka coagulant hidroksohloryd aluminum |
|
Description |
Розроблено спосіб додаткового очищення та знебарвлення клеровки жовтого цукру коагулянтом гідроксохлоридом алюмінію, який дозволяє підвищити якість білого цукру, а також розширити асортимент продукції цукрового виробництва шляхом одержання інвертних сиропів. Встановлені оптимальні параметри інверсії цукрози очищеної клеровки кислотним та ферментативним методом. Доведена можливість тривалого зберігання інвертного сиропу без погіршення його якості. Разработан способ дополнительной очистки и обесцвечивания клеровки желтого сахара коагулянтом гидроксохлоридом алюминия, который позволяет повысить качество белого сахара, а также расширить ассортимент продукции сахарного производства путем получения инвертного сиропа. Установлены оптимальные параметры инверсии сахарозы очищенной клеровки кислотным и ферментативным методом. Доказана возможность длительного хранения инвертного сиропа без ухудшения его качества. The method further purification and bleaching klerovky yellow sugar coagulant hidroksohlorydom aluminum, which can improve the quality of white sugar, and expand the range of products of sugar production by obtaining syrup. The optimal parameters inversion of sucrose purified klerovky acid and enzymatic method. The possibility of prolonged storage invert syrup without compromising quality.
|
|
Date |
2013-02-04T14:20:53Z
2013-02-04T14:20:53Z 2005 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Штангеєва, Н. І. Проблеми підвищення якості цукру та розширення асортименту продукції цукрових заводів / Н. І. Штангеєва, Л. С. Клименко, О. В. Ничик, Н. И. Штангеева // Проблеми підвищення якості цукру та розширення асортименту продукції цукрових заводів : науково-технічної конференції цукровиків України. – 2005. - С. 234-236.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5998 |
|
Language |
other
|
|