Запис Детальніше

Розробка методу і приладу експрес-контролю кольоровості цукру-піску в кристалічному стані

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Розробка методу і приладу експрес-контролю кольоровості цукру-піску в кристалічному стані
Разработка метода и прибора экспресс-контроля цветности сахара-песка в кристаллическом виде
Development of methods and devices for rapid color control sugar in the crystalline state
 
Creator Платонов, В. В.
Дадеко, Л. І.
Чернявська, Л. І.
Купчик, М. П.
Клименко, Л. С.
Платонов, В. В.
Дадеко, Л. И.
Чернявская, Л. И.
Купчик, М. П.
Клименко, Л .С.
Platonov, V.
Dadeko, L.
Chernyavska, L.
Kupchik, M. P.
Klimenko, L.
 
Subject цукрове виробництво
сахарное производство
sugar production
білий цукор
якість
кристалічний
прилад
кольоровість
сервісне обслуговування
белый сахар
качество
кристаллический
прибор
цветность
сервисное обслуживание
white sugar
quality
crystalline
device
color
service
 
Description Приведені порівняльні показники якості білого цукру , який виробляють в країнах ЄС та в Україні. Розроблено новий прилад для визначення кольоровості білого цукру в кристалічному вигляді. Наголошено , що розроблення вітчизняного лабораторного обладнання для визначення кольоровості цукру дозволяє виробляти недорогі прилади і організовувати їх належне сервісне обслуговуванняна цукрових заводах.Приведены сравнительные показатели качества белого сахара, который производят в странах ЕС и в Украине. Разработан новый прибор для определения цветности белого сахара в кристаллическом виде. Отмечено, что разработка отечественного лабораторного оборудования для определения цветности сахара позволяет производить недорогие приборы и организовывать их надлежащее сервисное обслуживание на сахарных заводах.Present comparative figures as white sugar, which is produced in the EU and Ukraine. A new instrument for determining color-sti white sugar in crystalline form. Emphasized that the development of laboratory equipment to determine the color allows the sugar to produce inexpensive devices and organize proper service sugar factories.
 
Date 2013-02-04T14:31:42Z
2013-02-04T14:31:42Z
2005
 
Type Article
 
Identifier Розробка методу і приладу експрес-контролю кольоровості цукру-піску в кристалічному стані / В. В. Платонов, Л. I. Дадеко, Л. I. Чернявська, М. П. Купчик, Л. С. Клименко : Матеріали науково-технічної конференції цукровиків України. – К.: «Цукор України», 2005. – С. 211-213.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5999
 
Language other