Технологія цукристих речовин
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Технологія цукристих речовин
Технология сахаристых веществ Technology sugars |
|
Creator |
Купчик, М. П.
Рева, Л. П. Штангеєва, Н. І. Чернявська, Л. І. Ліпец, А. А. Хомічак, Л. М. Герасименко, О. А. Хвалковский, Т. П. Клименко, Л. С. Скорик, К. Д. Логвін, В. М. Олянська, С. П. Петриченко, І. Б. Виговський, В. Ю. Лагода, В. А. Гусятинська, Н. А. Мірошник, В. О. Ничик, О. В. Купчик, М. П. Рева, Л. П. Штангеева, Н. И. Чернявская, Л. И. Липец, А. А. Хомичак, Л. М. Герасименко, А. А. Хвалковский, Т. П. Клименко, Л. С. Скорик, К. Д. Логвин, В. М. Олянская, С. П. Петриченко, И. Б. Выговский, В. Ю. Лагода, В. А. Гусятинская, Н. А. Мирошник, В. А. Нычик, О. В. Kupchik, M. P. Reva, L. Shtangeeva, N. Chernyavska, L. Lipec, A. Homichak, L. Gerasymenko, O. Hvalkovsky, T. Klimenko, L. Skorik, K. Logvin, V. Olyanska, S. Petrichenko, I. Vigovskij, V. Lagoda, V. Gusyatynska, N. Miroshnik, V. Nychyk, O. |
|
Subject |
цукрове виробництво
сахарное производство sugar production методики сировина напівпродукти готова продукція відходи виробництва побічні продукти арбітражні методи технологічний режим оптимальний режим втрати цукрози втрати бурякомаси студенти розрахунки статистична обробка результатів методики сырье полупродукты готовая продукция отходы производства побочные продукты арбитражные методы технологический режим оптимальный режим потери сахарозы потери свекломассы студенты расчеты статистическая обработка результатов techniques raw materials intermediates finished products production waste by-products arbitration methods technological regime optimal treatment loss of sucrose loss beet students calculations statistical processing of results |
|
Description |
Викладено сучасні методики аналізів сировини, напівпродуктів, готової продукції, відходів і побічних продуктів цукрового виробництва, арбітражні методи, вимоги державних стандартів України і Міжнародної комісії з єдиних методів досліджень в цукровій промисловості (ІСUMSA); методики встановлення та контролю оптимального технологічного режиму в процесі перероблення цукрових буряків різної якості, визначення та розшифровки втрат бурякомаси та цукрози під час зберігання та перероблення коренеплодів цукрових буряків. Наведено приклади розрахунків, статистичне оброблення результатів вимірювань в технологічних процесах, запитання для самоперевірки. Для студентів вищих навчальних закладів, аспірантів, докторантів та фахівців галузі. Изложены современные методики анализа сырья, полупродуктов, готовой продукции, отходов и побочных продуктов сахарного производства, арбитражные методы, требования государственных стандартов Украины и Международной комиссии по единым методам исследований в сахарной промышленности (IСUMSA), методики установления и контроля оптимального технологического режима в процессе переработки сахарной свеклы разного качества, определения и расшифровки потерь свекломассы и сахарозы при хранении и переработки корнеплодов сахарной свеклы. Приведены примеры расчетов, статистической обработки результатов измерений в технологических процессах, вопросы для самопроверки. Для студентов высших учебных заведений, аспирантов, докторантов и специалистов отрасли. Presents modern methods of analysis of raw materials, semi-finished and finished products, waste and by-products of sugar production, arbitration methods, requirements of state standards of Ukraine and the International Commission for the common research methods in the sugar industry (ISUMSA), techniques for establishing and monitoring the optimal process conditions in the processing of sugar beet of different quality, definition and interpretation of losses sveklomassy and sucrose in the storage and processing of sugar beet. Examples of calculations, statistical analysis of measurements in process, the questions to check. For university students, graduate students, doctoral students and industry professionals.
|
|
Date |
2013-02-04T15:05:46Z
2013-02-04T15:05:46Z 2007 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Технологія цукристих речовин. Лаборатор. практикум / М. П. Купчик, Л. П. Рева, Н. І. Штангеєва та ін. – К.: НУХТ, 2007.– 393 с.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6000 |
|
Language |
other
|
|