Запис Детальніше

Технологія цукристих речовин

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Технологія цукристих речовин
Технология сахаристых веществ
Technology sugars
 
Creator Купчик, М. П.
Рева, Л. П.
Штангеєва, Н. І.
Чернявська, Л. І.
Ліпец, А. А.
Хомічак, Л. М.
Герасименко, О. А.
Хвалковский, Т. П.
Клименко, Л. С.
Скорик, К. Д.
Логвін, В. М.
Олянська, С. П.
Петриченко, І. Б.
Виговський, В. Ю.
Лагода, В. А.
Гусятинська, Н. А.
Мірошник, В. О.
Ничик, О. В.
Купчик, М. П.
Рева, Л. П.
Штангеева, Н. И.
Чернявская, Л. И.
Липец, А. А.
Хомичак, Л. М.
Герасименко, А. А.
Хвалковский, Т. П.
Клименко, Л. С.
Скорик, К. Д.
Логвин, В. М.
Олянская, С. П.
Петриченко, И. Б.
Выговский, В. Ю.
Лагода, В. А.
Гусятинская, Н. А.
Мирошник, В. А.
Нычик, О. В.
Kupchik, M. P.
Reva, L.
Shtangeeva, N.
Chernyavska, L.
Lipec, A.
Homichak, L.
Gerasymenko, O.
Hvalkovsky, T.
Klimenko, L.
Skorik, K.
Logvin, V.
Olyanska, S.
Petrichenko, I.
Vigovskij, V.
Lagoda, V.
Gusyatynska, N.
Miroshnik, V.
Nychyk, O.
 
Subject цукрове виробництво
сахарное производство
sugar production
методики
сировина
напівпродукти
готова продукція
відходи виробництва
побічні продукти
арбітражні методи
технологічний режим
оптимальний режим
втрати цукрози
втрати бурякомаси
студенти
розрахунки
статистична обробка результатів
методики
сырье
полупродукты
готовая продукция
отходы производства
побочные продукты
арбитражные методы
технологический режим
оптимальный режим
потери сахарозы
потери свекломассы
студенты
расчеты
статистическая обработка результатов
techniques
raw materials
intermediates
finished products
production waste
by-products
arbitration methods
technological regime
optimal treatment
loss of sucrose
loss beet
students
calculations
statistical processing of results
 
Description Викладено сучасні методики аналізів сировини, напівпродуктів, готової продукції, відходів і побічних продуктів цукрового виробництва, арбітражні методи, вимоги державних стандартів України і Міжнародної комісії з єдиних методів досліджень в цукровій промисловості (ІСUMSA); методики встановлення та контролю оптимального технологічного режиму в процесі перероблення цукрових буряків різної якості, визначення та розшифровки втрат бурякомаси та цукрози під час зберігання та перероблення коренеплодів цукрових буряків. Наведено приклади розрахунків, статистичне оброблення результатів вимірювань в технологічних процесах, запитання для самоперевірки. Для студентів вищих навчальних закладів, аспірантів, докторантів та фахівців галузі. Изложены современные методики анализа сырья, полупродуктов, готовой продукции, отходов и побочных продуктов сахарного производства, арбитражные методы, требования государственных стандартов Украины и Международной комиссии по единым методам исследований в сахарной промышленности (IСUMSA), методики установления и контроля оптимального технологического режима в процессе переработки сахарной свеклы разного качества, определения и расшифровки потерь свекломассы и сахарозы при хранении и переработки корнеплодов сахарной свеклы. Приведены примеры расчетов, статистической обработки результатов измерений в технологических процессах, вопросы для самопроверки. Для студентов высших учебных заведений, аспирантов, докторантов и специалистов отрасли. Presents modern methods of analysis of raw materials, semi-finished and finished products, waste and by-products of sugar production, arbitration methods, requirements of state standards of Ukraine and the International Commission for the common research methods in the sugar industry (ISUMSA), techniques for establishing and monitoring the optimal process conditions in the processing of sugar beet of different quality, definition and interpretation of losses sveklomassy and sucrose in the storage and processing of sugar beet. Examples of calculations, statistical analysis of measurements in process, the questions to check. For university students, graduate students, doctoral students and industry professionals.
 
Date 2013-02-04T15:05:46Z
2013-02-04T15:05:46Z
2007
 
Type Article
 
Identifier Технологія цукристих речовин. Лаборатор. практикум / М. П. Купчик, Л. П. Рева, Н. І. Штангеєва та ін. – К.: НУХТ, 2007.– 393 с.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6000
 
Language other