Запис Детальніше

Хлебопекарные дрожжи спиртовых заводов: характеристики, рациональные пути использования

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Хлебопекарные дрожжи спиртовых заводов: характеристики, рациональные пути использования
Хлібопекарські дріжджі спиртових заводів: характеристики, раціональні шляхи використання
Bakering yeast for distilling plants: characteristics, rational ways of using
 
Creator Фалендиш, Н. О.
Фалендыш, Н. А.
Falendysh, N.
Дробот, В. І.
Дробот, В. И.
Drobot, V.
Доценко, В. Ф.
Доценко, В. Ф.
Dotsenko, V.
Суходол, В. Х.
Суходол, В. Ф.
Suhodol, V.
 
Subject хлебопекарные дрожжи
хлібопекарські дріжджі
bakerind yeast
тесто
окислительно-восстановительный потенциал
вязкость
удельный обьем
клейковина
тісто
окисно-відновні процеси
в’язкість
питомий об’єм
клейковина
dough
redox processes
viscosity
specific volume
gluten
 
Description Метою роботи було вивчення показників якості та властивостей дріжджів спиртових заводів. Показано їх вплив на якісні показники тіста та готових виробів. Встановлена доцільність використання фруктово-ягідних та овочевих добавок, полісолодового та ячмінно-солодового екстракту і концентрату топінамбура при приготуванні тіста з застосуванням дріжджів спиртових заводів. Целью работы было изучение показателей качества и свойств дрожжей спиртовых заводов. Показано их влияние на качественные показатели теста и готовых изделий. Установлена целесообразность использования фруктово-ягодных и овощных добавок, полесолодового и ячменно-солодового экстракта и концентрата топинамбура при приготовлении теста с применением дрожжей спиртовых заводов. The aim of the study was the investigation of quality and properties parameters of yeast for distilling plants. Their influence on quality parameters of the dough and finished products has been shown. The expediency of using of fruit and berry supplements, vegetable supplements, poly-malt and barley and malt etracts and artichoke concentrate has been established for dough making with using yeast for ditilling plants.
 
Date 2013-02-05T13:29:34Z
2013-02-05T13:29:34Z
1996
 
Type Article
 
Identifier Хлебопекарные дрожжи спиртовых заводов: характеристики, рациональные пути использования / Н. А. Фалендыш, В. И. Дробот, В. Ф. Суходол. В. Ф. Доценко // Депонировано в ГНТБ Украины. – 1996. – № 845-Ук96. – 21 с.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6081
 
Language other