Хлебопекарные дрожжи спиртовых заводов: характеристики, рациональные пути использования
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Хлебопекарные дрожжи спиртовых заводов: характеристики, рациональные пути использования
Хлібопекарські дріжджі спиртових заводів: характеристики, раціональні шляхи використання Bakering yeast for distilling plants: characteristics, rational ways of using |
|
Creator |
Фалендиш, Н. О.
Фалендыш, Н. А. Falendysh, N. Дробот, В. І. Дробот, В. И. Drobot, V. Доценко, В. Ф. Доценко, В. Ф. Dotsenko, V. Суходол, В. Х. Суходол, В. Ф. Suhodol, V. |
|
Subject |
хлебопекарные дрожжи
хлібопекарські дріжджі bakerind yeast тесто окислительно-восстановительный потенциал вязкость удельный обьем клейковина тісто окисно-відновні процеси в’язкість питомий об’єм клейковина dough redox processes viscosity specific volume gluten |
|
Description |
Метою роботи було вивчення показників якості та властивостей дріжджів спиртових заводів. Показано їх вплив на якісні показники тіста та готових виробів. Встановлена доцільність використання фруктово-ягідних та овочевих добавок, полісолодового та ячмінно-солодового екстракту і концентрату топінамбура при приготуванні тіста з застосуванням дріжджів спиртових заводів. Целью работы было изучение показателей качества и свойств дрожжей спиртовых заводов. Показано их влияние на качественные показатели теста и готовых изделий. Установлена целесообразность использования фруктово-ягодных и овощных добавок, полесолодового и ячменно-солодового экстракта и концентрата топинамбура при приготовлении теста с применением дрожжей спиртовых заводов. The aim of the study was the investigation of quality and properties parameters of yeast for distilling plants. Their influence on quality parameters of the dough and finished products has been shown. The expediency of using of fruit and berry supplements, vegetable supplements, poly-malt and barley and malt etracts and artichoke concentrate has been established for dough making with using yeast for ditilling plants.
|
|
Date |
2013-02-05T13:29:34Z
2013-02-05T13:29:34Z 1996 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Хлебопекарные дрожжи спиртовых заводов: характеристики, рациональные пути использования / Н. А. Фалендыш, В. И. Дробот, В. Ф. Суходол. В. Ф. Доценко // Депонировано в ГНТБ Украины. – 1996. – № 845-Ук96. – 21 с.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6081 |
|
Language |
other
|
|