Запис Детальніше

Новий продукт швидкого приготування з гречки

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Новий продукт швидкого приготування з гречки
Новый продукт быстрого приготовления из гречихи
The new buckwheat products of fast preparation
 
Creator Шаповаленко, О. І.
Шаповаленко, О. И.
Shapovalenko, O.
Янюк, Т. І.
Янюк, Т. И.
Yanyuk, T.
Супрун-Крестова, О. Ю.
Супрун-Крестова, Е. Ю.
Suprun-Krestova, O.
Фурманова, Ю. П.
Фурманова, Ю. П.
Furmanova, J.
 
Subject водотеплове оброблення
надвисокочастотна (НВЧ) обробка
зерновий продукт швидкого приготування
якість
воднотепловая обработка
сверхвысокочастотная (СВЧ) обработка
зерновой продукт быстрого приготовления
качество
Hydrothermal treatment
microwave (UHF) processing
grain product fast preparation
quality
 
Description В статті розглянуто можливість виготовлення продукту швидкого приготування з гречки шляхом використання енергії НВЧ поля. Використання даного методу має ряд переваг: високу швидкість процесу обробки, теплову безінерційність, екологічну чистоту нагрівання. Вплив НВЧ-енергії сприяє отриманню якісно нового продукту швидкого приготування з гречки. В статье рассмотерна вожможность производства продукта быстрого приготовления из гречихи методом использования энергии СВЧ поля. Использование данного метода имеет ряд преимуществ: высокую скорость процесса обработки, тепловую безинерционность, экологическую чистоту нагрева. Влияние СВЧ-энергии получению качественно нового продукта быстрого приготовления из гречихи. The opportunity of producing of fast prepared buckwheat by using of energy of UHF field is considered in the paper. Using of this method has such advantages as high speed of processing, thermal dynamic, ecological purity of heating. The influence of UHF energy promotes the getting new buckwheat products of fast preparation.
 
Date 2013-02-05T15:46:19Z
2013-02-05T15:46:19Z
2007
 
Type Article
 
Identifier Новий продукт швидкого приготування з гречки / О. І. Шаповаленко, Т. І. Янюк, О. Ю. Супрун-Крестова, Ю. П. Фурманова // Наукові праці ОДАХТ. - 2007. - Вип. 30. - Т. 2. - С. 229-232
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6100
 
Language other