Запис Детальніше

Лінія для виробництва лимонної кислоти

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Лінія для виробництва лимонної кислоти
Линия для производства лимонной кислоты
Line for the production of lemon acid
 
Creator Литвиненко, А. М.
Литвиненко, А. М.
Litvinenko, A.
 
Subject технологічна лінія
лимонна кислота
сушіння
упаковування
основний елемент
апарат
сушильно-охолодний
впровадження
технологическая линия
лимонная кислота
сушение
упаковывание
основной элемент
аппарат
сушильно-охлождающий
внедрение
technological line
lemon acid
drying
packeting
basic element
vehicle
 
Description Співробітниками Українського державного університета харчових технологій разом із Скидельським цукрокомбінатом (республіка Білорусь) розроблено технологічну лінію для сушіння й упаковування лимонної кислоти, основним елементом якої є новий сушильно-охолодний апарат киплячого шару. Наводиться склад обладнання лінії її технічна характеристика. Описується принцип роботи та які переваги, з точки зору поліпшення технології на кінцевій стадії отримання готового продукту та умов праці, досягаються при впровадженні лінії у виробництво.
Сотрудниками Украинского государственного университета пищевых технологий вместе со Скидельским сахаркомбинатом (республика Беларусь) разработана технологическая линия для сушки и упаковки лимонной кислоты, основным элементом которой является новый сушильно-охлождающий аппарат кипящего слоя. Наводится состав оборудования линии ее техническая характеристика. Описывается принцип работы и какие преимущества, с точки зрения улучшения технологии на конечной стадии получения готового продукта и условий труда, достигаются при внедрении линии в производство.
By the employees of the Ukrainian state university of food technologies together with Skidel'skim sakharkombinatom (republic Byelorussia) is developed technological line for drying and packing of lemon acid the basic element of which is a new sushil'no-okhlozhdayuschiy vehicle of boiling layer. Composition of equipment of line is pointed its technical description. Principle of work and what advantages is described, from point of improvement of technology on the final stage of receipt of the prepared product and terms of labour, arrived at at applying of line in industry.
 
Date 2013-03-19T13:48:45Z
2013-03-19T13:48:45Z
2000
 
Type Article
 
Identifier Литвиненко, А. М. Лінія для виробництва лимонної кислоти // Проблеми та перспективи створення і впровадження нових ресурсо- та енергоощадних технологій, обладнання в галузях харчової переробної промисловості: матеріали шостої міжнародної науково-технічної конференції, 19-21 жовтня 1999 р. – К.: УДУХТ, 2000. – Ч.1. – С. 34-35.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6904
 
Language uk_UK