Запис Детальніше

Сироп из сорго сахарного: состав, свойства, применение

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Сироп из сорго сахарного: состав, свойства, применение
Сироп з сорго цукрового: склад, властивості, застосування
Syrup from sugar sorghum: composition, properties and application
 
Creator Доценко, В. Ф.
Доценко, В. Ф.
Dotsenko, V.
 
Subject глюкозо-фруктозний сироп
цукровий сорго
сироп з цукрового сорго
хлібопечення
глюкозо-фруктозные сироп
сахарный сорго
сироп из сахарного сорго
хлебопечение
glucose and fructose syrup
sugar sorghum
syrup from sugar sorghum
baking
 
Description В статье представлены результаты экспериментальных исследований по усовершенствованию технологии сиропа из сахарного сорго. Приведены результаты исследований его физико-химических показателей, углеводного, минерального и аминокислотного состава. Установлено перспективность использования сиропа из сахарного сорго, по сравнению с глюкозо-фруктозным сиропом, в хлебопечении.
У статті представлено результати експериментальних досліджень з удосконалення технології сиропу з цукрового сорго. Наведено результати досліджень його фізико-хімічних показників, вуглеводного, мінерального та амінокислотного складу. Встановлено перспективність використання сиропу з цукрового сорго, у порівнянні з глюкозо-фруктозним сиропом, у хлібопеченні.
The paper presents the experimental results that concern improving of syrup technology from sugar sorghum. The investigation results of its physical and chemical characteristics, carbohydrate, mineral and amino acid composition are presented. The prospective using of syrup from sugar sorghum, compared with glucose and fructose syrup, for baking has been established.
 
Date 2013-03-04T15:05:00Z
2013-03-04T15:05:00Z
1992
 
Type Article
 
Identifier Доценко, В. Ф. Сироп из сорго сахарного: состав, свойства, применение / В. Ф. Доценко // Деп. в УкрНИИНТИ 11.06.1992. – 15 с.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6727
 
Language other