Сучасні аспекти розробки продуктів харчування з карбюлозою
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Сучасні аспекти розробки продуктів харчування з карбюлозою
Современные аспекты разработки продуктов питания с карбюлозой Modern aspects of creation food products with carbulose |
|
Creator |
Голота, Л. Г.
Голота, Л. Г. Golota, L. Баторшина, С. В. Баторшина, С. В. Batorschyna, S. Баторшин, В. Л. Баторшин, В. Л. Batorschyn, V. Половинка, В. О. Половинка, В. О. Polovynka, V. Юрчак, В. Г. Юрчак, В. Г. Yurchak, V. |
|
Subject |
карбюлоза
харчові продукти радіозахисні властивості медичні препарати карбюлоза пищевые продукты радиозащитные свойства медицинские препараты carbulose food products radio-protective properties medicines |
|
Description |
Наведені дані про розробки харчових продуктів з карбюлозою як радіозахисною добавкою. Показані результати їх випробувань в Українському центрі радіаційної медицини. Приведены данные о разработке пищевых продуктов с карбюлозой как радиозащитной добавкой. Показаны результаты их испытаний в Украинском центре радиационной медицины. It was cited data about creation food products with carbulose as a radio-protective additive. Results of its testing in Ukrainian centre of radiative medicine.
|
|
Date |
2013-03-21T13:36:33Z
2013-03-21T13:36:33Z 2001 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Голота, Л. Г. Сучасні аспекти розробки продуктів харчування з карбюлозою / Л. Г. Голота, С. В. Баторшина, В. Л. Баторшин, О. В Половинка, В. Г. Юрчак // II Національний з’їзд фармакологів України: Фармакологія 2001 - крок у майбутнє. - Дніпропетровськ, 2001. - С. 59.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7003 |
|
Language |
other
|
|