Запис Детальніше

Сучасні аспекти розробки продуктів харчування з карбюлозою

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Сучасні аспекти розробки продуктів харчування з карбюлозою
Современные аспекты разработки продуктов питания с карбюлозой
Modern aspects of creation food products with carbulose
 
Creator Голота, Л. Г.
Голота, Л. Г.
Golota, L.
Баторшина, С. В.
Баторшина, С. В.
Batorschyna, S.
Баторшин, В. Л.
Баторшин, В. Л.
Batorschyn, V.
Половинка, В. О.
Половинка, В. О.
Polovynka, V.
Юрчак, В. Г.
Юрчак, В. Г.
Yurchak, V.
 
Subject карбюлоза
харчові продукти
радіозахисні властивості
медичні препарати
карбюлоза
пищевые продукты
радиозащитные свойства
медицинские препараты
carbulose
food products
radio-protective properties
medicines
 
Description Наведені дані про розробки харчових продуктів з карбюлозою як радіозахисною добавкою. Показані результати їх випробувань в Українському центрі радіаційної медицини. Приведены данные о разработке пищевых продуктов с карбюлозой как радиозащитной добавкой. Показаны результаты их испытаний в Украинском центре радиационной медицины. It was cited data about creation food products with carbulose as a radio-protective additive. Results of its testing in Ukrainian centre of radiative medicine.
 
Date 2013-03-21T13:36:33Z
2013-03-21T13:36:33Z
2001
 
Type Article
 
Identifier Голота, Л. Г. Сучасні аспекти розробки продуктів харчування з карбюлозою / Л. Г. Голота, С. В. Баторшина, В. Л. Баторшин, О. В Половинка, В. Г. Юрчак // II Національний з’їзд фармакологів України: Фармакологія 2001 - крок у майбутнє. - Дніпропетровськ, 2001. - С. 59.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7003
 
Language other