Технологічні властивості макаронного тіста з овочевими порошками
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Технологічні властивості макаронного тіста з овочевими порошками
Технологические свойства макаронного теста с овощными порошками Technological properties of the macaroni dough with vegetable powders |
|
Creator |
Волощук, Г. І.
Волощук, Г. И. Voloshchuk, G. Кочура, Н. М. Кочура, Н. М. Kochura, N. Юрчак, В. Г. Юрчак, В. Г. Yurchak, V. |
|
Subject |
макаронне тісто
овочеві порошки крихтуватість тіста клейковина міцність швидкість пресування макаронное тесто овощные порошки крошковатость теста клейковина прочность скорость прессования macaroni dough vegetable powders friability of the dough gluten strength speed of the pressing |
|
Description |
Досліджено властивості макаронного тіста з овочевими порошками: крихтуватість, міцність, швидкість пресування. Встановлено зростання крихтуватості, пластичності тіста та швидкості пресування виробів, що позитивно впливає на якість продукції. Исследованы свойства макаронного теста с овощными порошками: крошковатость, прочность, скорость прессования. Установлено увеличение крошковатости, пластичности теста и скорости прессования изделий, что положительно влияет на качество продукции. The properties of macaroni dough with vegetable powders: friability, strength, speed of the pressing were investigated. It was established, that the friability, the plasticity of the dough and the speed of pressing were increased. These facts have a positive effect on the quality of macaroni products.
|
|
Date |
2013-03-21T13:47:57Z
2013-03-21T13:47:57Z 1999 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Волощук, Г. І. Технологічні властивості макаронного тіста з овочевими порошками / Г. І. Волощук, Н. М. Кочура, В. Г. Юрчак // Експрес-новини: наука, техніка, виробництво. – К.: УкрІНТЕІ. – 1999. – №3-4. – С. 31 – 32.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7006 |
|
Language |
other
|
|