Запис Детальніше

Технологічні властивості макаронного тіста з овочевими порошками

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Технологічні властивості макаронного тіста з овочевими порошками
Технологические свойства макаронного теста с овощными порошками
Technological properties of the macaroni dough with vegetable powders
 
Creator Волощук, Г. І.
Волощук, Г. И.
Voloshchuk, G.
Кочура, Н. М.
Кочура, Н. М.
Kochura, N.
Юрчак, В. Г.
Юрчак, В. Г.
Yurchak, V.
 
Subject макаронне тісто
овочеві порошки
крихтуватість тіста
клейковина
міцність
швидкість пресування
макаронное тесто
овощные порошки
крошковатость теста
клейковина
прочность
скорость прессования
macaroni dough
vegetable powders
friability of the dough
gluten
strength
speed of the pressing
 
Description Досліджено властивості макаронного тіста з овочевими порошками: крихтуватість, міцність, швидкість пресування. Встановлено зростання крихтуватості, пластичності тіста та швидкості пресування виробів, що позитивно впливає на якість продукції. Исследованы свойства макаронного теста с овощными порошками: крошковатость, прочность, скорость прессования. Установлено увеличение крошковатости, пластичности теста и скорости прессования изделий, что положительно влияет на качество продукции. The properties of macaroni dough with vegetable powders: friability, strength, speed of the pressing were investigated. It was established, that the friability, the plasticity of the dough and the speed of pressing were increased. These facts have a positive effect on the quality of macaroni products.
 
Date 2013-03-21T13:47:57Z
2013-03-21T13:47:57Z
1999
 
Type Article
 
Identifier Волощук, Г. І. Технологічні властивості макаронного тіста з овочевими порошками / Г. І. Волощук, Н. М. Кочура, В. Г. Юрчак // Експрес-новини: наука, техніка, виробництво. – К.: УкрІНТЕІ. – 1999. – №3-4. – С. 31 – 32.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7006
 
Language other