Запис Детальніше

Оптимізація процесу накопичення леткої частки спиртової бражки

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Оптимізація процесу накопичення леткої частки спиртової бражки
Оптимизация процесса накопления летучей части спиртовой бражки
Optimization of the process of accumulation of volatile particles alcoholic brazhku
 
Creator Кириленко, Р. Г.
Кириленко, Р. Г.
Kyrylenko, R.
Шиян, П. Л.
Шиян, П. Л.
Shiyan, P.
Мудрак, Т. О.
Мудрак, Т. Е.
Mudrak, T.
 
Subject сусло
сусло
mash
оптимізація процесу накопичення домішок
оптимизация процесса накопления примесей
optimization process of accumulation of impurities
зріла бражка
зрелая бражка
fermented wash
 
Description З метою зменшення питомих енерговитрат для одержання етилового спирту високої якості необхідно оптимізувати дані про кількісний та якісний склад леткої частини бражки в залежності від технологічних параметрів зброджування сусла. С целью уменьшения удельных энергозатрат для получения этилового спирта высокого качества необходимо оптимизировать данные о количественном и качественном составе летучей части бражки в зависимости от технологических параметров сбраживания сусла. In order to reduce specific energy to produce ethanol quality to optimize data on the quantitative and qualitative composition of the volatile brazhku depending on the technological parameters of the fermentation of wort.
 
Publisher НУХТ
 
Date 2013-04-01T07:08:24Z
2013-04-01T07:08:24Z
2006
 
Type Thesis
 
Identifier Кириленко, Р. Г. Оптимізація процесу накопичення леткої частки спиртової бражки / Р. Г. Кириленко, П. Л. Шиян, Т. О. Мудрак // Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті: тез. докл. 72-ї. наук. конф. молодих вчених, апірантів і студентів, 17—18 квітня 2006 р. - К : НУХТ, 2006. - Ч. ІІ. - С. 17.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7134
 
Language other