Запис Детальніше

Спосіб виготовлення хліба з використанням хмелевих заквасок (Деклараційний патент на корисну модель № 38187)

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Спосіб виготовлення хліба з використанням хмелевих заквасок (Деклараційний патент на корисну модель № 38187)
Способ приготовления хлеба с использованием хмелевых заквасок (Декларационный патент на полезную модель № 38187)
The way of manufacture of bread with the hop leaven (Patent for useful model № 38187)
 
Creator Юрчак, В. Г.
Юрчак, В. Г.
Yurchak, V.
Рак, В. П.
Рак, В. П.
Rak, V.
Ірха, Ю. О.
Ирха, Ю. О.
Irha, Y.
Ганжа, М. І.
Ганжа, М. И.
Hanzha, M.
Голікова (Євсеєнко), Т. П.
Голикова (Евсеенко), Т. П.
Holikova (Yevseienko), T.
 
Subject ферментний препарат
хмельова закваска
заварка
хміль
ферментный препарат
хмелевая закваска
заварка
хмель
enzyme
hop leaven
brew
hop
 
Description Спосіб виготовлення хліба з використанням хмелевих заквасок передбачає приготування пшеничного тіста на заквасках з використанням заварки, заварка готується з борошна пшеничного, хмельового відвару, соєвого борошна або борошна солоду сої, або кукурудзяного борошна і ферментного препарату амілолітичної дії. Тісто готується з закваски, пшеничного борошна, солі, цукру, жирового компоненту. Способ изготовления хлеба с использованием хмелевых заквасок предусматривает приготовление пшеничного теста на заквасках с использованием заварки, заварка готовится из муки пшеничной, хмелевого отвара, соевой муки или муки солода сои, или кукурузной муки и ферментного препарата амилолитического действия. Тесто готовится из закваски, пшеничной муки, соли, сахара, жирового компонента. The way of the manufacturing of bread with the hop leaven provides the preparation of wheat dough on the leaven with the brew. The brew consists of wheat flour, hop decoction, soy flour or soy malt flour, or corn flour and enzyme amylase. The dough includes the leaven, salt, sugar, fat component.
 
Date 2013-04-04T13:51:54Z
2013-04-04T13:51:54Z
2008
 
Type Other
 
Identifier Пат. 38187 Україна, МПК А 21 D 8/02. Спосіб виготовлення хліба з використанням хмелевих заквасок / Юрчак В. Г., Рак. В. П., Ірха Ю. О., Ганжа М. І., Голікова Т. П.; заявник та патентовласник Національний університет харчових технологій. – № u 200809747; заявл. 25.07.2008; опубл. 25.12.2008, Бюл. № 24.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7292
 
Language other