Запис Детальніше

Спосіб виготовлення нативного хмелевого препарату ароматичного та тонко-ароматичного хмелю з низьким вмістом гірких речовин для хлібопечення (Деклараційний патент на корисну модель № 65938)

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Спосіб виготовлення нативного хмелевого препарату ароматичного та тонко-ароматичного хмелю з низьким вмістом гірких речовин для хлібопечення (Деклараційний патент на корисну модель № 65938)
Способ изготовления нативного хмелевого препарата ароматического и тонкоароматичного хмеля с низким содержанием горьких веществ для хлебопечения (Декларационный патент на полезную модель № 65938)
The way of making the native hop preparation of aromatic and fine aromatic hop with low quantity of bitter substances for breadmaking (Patent for useful model № 65938)
 
Creator Проценко, Л. В.
Проценко, Л. В.
Protsenko, L. V.
Юрчак, В. Г.
Юрчак, В. Г.
Yurchak, V.
Пасічник, І. О.
Пасичник, И. А.
Pasitschnyk, I.
Рак, В. П.
Рак, В. П.
Rak, V.
 
Subject хміль ароматичний
гіркі речовини
лупулінові зерна
поліфеноли
хмель ароматический
горькие вещества
лупулиновые зерна
полифенолы
hop aromatic
bitter substances
lupulin grains
polyphenols
 
Description Спосіб передбачає підсушування, заморожування шишок хмелю, витрушування на ситах лупулінових зерен, що сприяє зменшенню в препараті вмісту гірких речовин. При цьому вміст поліфенолів зменшується незначно. Це дає змогу збільшити дозування хмелю при виготовленні хліба, не надаючи йому надмірної гіркоти. При цьому в хлібі зростає вміст поліфенолів. Способ предусматривает подсушивание и замораживание шишек хмеля, вытряхивание на ситах лупулинових зерен, что способствует снижению в препарате содержания горьких веществ. При этом содержание полифенолов снижается незначительно. Это позволяет увеличить дозировку хмеля при изготовлении хлеба, не придавая ему чрезмерной горечи. При этом в хлебе увеличивается содержание полифенолов. The way provides the predrying and freezing hop cones, shakes out on sifts lupulin grains that contributes to reduce the quantity of bitter substances in this preparation and the quantity of polyphenols are slightly reducing. It allowed increasing the dosage of hop for preparation of bread without excess bitterness. The quantities of polyphenols are increasing in the bread.
 
Date 2013-04-04T14:04:29Z
2013-04-04T14:04:29Z
2011
 
Type Other
 
Identifier Пат. 65938 Україна, МПК С 12 С 3/00. Спосіб виготовлення нативного хмелевого препарату ароматичного та тонкоароматичного хмелю з низьким вмістом гірких речовин для хлібопечення / Проценко Л. В., Юрчак В. Г., Пасічник І. О., Рак В. П. ; Заявник та патентовласник Національний університет харчових технологій. – № u 2011 02613; заявл. 09.03.2011; опубл. 26.12.2011, Бюл. № 24.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7301
 
Language uk_UK