Запис Детальніше

Новий цукрозамінник лактитол

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Новий цукрозамінник лактитол
Новый сахарозаменитель лактитол
New sweetener lactitol
 
Creator Дорохович, А. М.
Дорохович, А. Н.
Dorohovich, A.
Костенко (Яременко), О. М.
Костенко (Яременко), О. М.
Kostenko (Yaremenko), O.
 
Subject цукрозамінник
сахароза
лактіт
печиво
структурно-механічні властивості
сахарозаменитель
сахароза
лактит
печенье
структурно-механические свойства
sweetener
sucrose
lactitol
pastry
structural and mechanical properties
 
Description Стаття присвячена дослідженню впливу цукрозамінника лактіту на структурно-механічні властивості тіста для затяжного, цукрового та здобного печива. Експериментально-досліджено і науково обґрунтовано вплив лактіту на органолептичні показники, енергетичну цінність, глікемічність печива. Статья посвящена исследованию влияния сахарозаменителя лактита на структурно-механические свойства теста для затяжного, сахарного и сдобного печенья. Экспериментально исследовано и научно обосновано влияние лактита на органолептические показатели, энергетическую ценность, гликемичность печенья. The article is devoted to the influence of sweetener lactitol on the structural and mechanical properties of the test for a protracted, sugar and butter biscuit. Experimentally studied and scientifically proven effects of lactitol on sensory characteristics, energy value, glycemic level of pastry.
 
Date 2013-04-04T13:59:58Z
2013-04-04T13:59:58Z
2008
 
Type Article
 
Identifier Дорохович, А. М. Новий цукрозамінник лактитол / А. М. Дорохович, О. М. Яременко // Харчова і переробна промисловість. – 2008. – № 10. – С. 16–17.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7297
 
Language other