Установлення можливості наближення хімічного складу затяжного печива до вимог нутріціології
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Установлення можливості наближення хімічного складу затяжного печива до вимог нутріціології
Установления возможности приближения химического состава затяжного печенья к требованиям нутрициологии Establish the possibility of approaching the chemical composition of pastry to the requirements of protracted Nutrition |
|
Creator |
Дорохович, А. М.
Дорохович, А. Н. Dorohovich, A. Костенко (Яременко), О. М. Костенко (Яременко), О. М. Kostenko (Yaremenko), O. |
|
Subject |
печиво затяжне
овочеве пюре глікемічний індекс еластопластометр структурно-механічні властивості печенье затяжное овощное пюре гликемический индекс еластопластометр структурно-механические свойства pastry vegetable puree glycemic index elastoplastometr structural and mechanical properties |
|
Description |
Робота присвячена вивченню впливу овочевого пюре (морквяного, бурякового, гарбузового) на структурно-механічні властивості затяжного тіста за допомогою плоскопаралельного еластопластометра Толстого. Досліджено вплив овочевого пюре на стан вологи у тісті за допомогою методу відгуку спіну (ЯМР). Работа посвящена изучению влияния овощного пюре (морковного, свекольного, тыквенного) на структурно-механические свойства затяжного теста с помощью плоскопараллельного еластопластометра Толстого. Исследовано влияние овощного пюре на состояние влаги в тесте с помощью метода отзывов спина (ЯМР). This work is devoted the study of influence of vegetable puree (carrot, beet, pumpkin) on structurally mechanical properties of the protracted dough by the trivial parallel elastoplastometer of Tolstoy. For research of influence of vegetable puree on moisture consisting of dough researches were conducted by the method of review a spin (NMR).
|
|
Date |
2013-04-04T14:00:36Z
2013-04-04T14:00:36Z 2009 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Дорохович, А. М. Установлення можливості наближення хімічного складу затяжного печива до вимог нутріціології / А. М. Дорохович, О. М. Яременко (Костенко) // Харчова наука і технологія. – 2009. – № 1 (6). – С. 15–18.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7298 |
|
Language |
other
|
|