Запис Детальніше

Установлення можливості наближення хімічного складу затяжного печива до вимог нутріціології

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Установлення можливості наближення хімічного складу затяжного печива до вимог нутріціології
Установления возможности приближения химического состава затяжного печенья к требованиям нутрициологии
Establish the possibility of approaching the chemical composition of pastry to the requirements of protracted Nutrition
 
Creator Дорохович, А. М.
Дорохович, А. Н.
Dorohovich, A.
Костенко (Яременко), О. М.
Костенко (Яременко), О. М.
Kostenko (Yaremenko), O.
 
Subject печиво затяжне
овочеве пюре
глікемічний індекс
еластопластометр
структурно-механічні властивості
печенье затяжное
овощное пюре
гликемический индекс
еластопластометр
структурно-механические свойства
pastry
vegetable puree
glycemic index
elastoplastometr
structural and mechanical properties
 
Description Робота присвячена вивченню впливу овочевого пюре (морквяного, бурякового, гарбузового) на структурно-механічні властивості затяжного тіста за допомогою плоскопаралельного еластопластометра Толстого. Досліджено вплив овочевого пюре на стан вологи у тісті за допомогою методу відгуку спіну (ЯМР). Работа посвящена изучению влияния овощного пюре (морковного, свекольного, тыквенного) на структурно-механические свойства затяжного теста с помощью плоскопараллельного еластопластометра Толстого. Исследовано влияние овощного пюре на состояние влаги в тесте с помощью метода отзывов спина (ЯМР). This work is devoted the study of influence of vegetable puree (carrot, beet, pumpkin) on structurally mechanical properties of the protracted dough by the trivial parallel elastoplastometer of Tolstoy. For research of influence of vegetable puree on moisture consisting of dough researches were conducted by the method of review a spin (NMR).
 
Date 2013-04-04T14:00:36Z
2013-04-04T14:00:36Z
2009
 
Type Article
 
Identifier Дорохович, А. М. Установлення можливості наближення хімічного складу затяжного печива до вимог нутріціології / А. М. Дорохович, О. М. Яременко (Костенко) // Харчова наука і технологія. – 2009. – № 1 (6). – С. 15–18.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7298
 
Language other