Технологія оздоровчих продуктів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Технологія оздоровчих продуктів
Технология оздоровительных продуктов Technology wellness products |
|
Creator |
Сімахіна, Г. О.
Simakhina, G. Симахина, Г. А. |
|
Subject |
плоди та овочі
вітаміни мінеральні елементи раціон харчування біологічна цінність перспективи використання |
|
Description |
Для того щоб оздоровчі харчові продукти з вуглеводовмісної сировини стали доступними й необхідними у раціонах харчування кожного громадянина, вони повинні увійти до структури виробництва у широких масштабах і органічно доповнити склад традиційної української кухні.
|
|
Publisher |
РВЦ НУХТ
|
|
Date |
2012-04-01T09:20:55Z
2012-04-01T09:20:55Z 2009 |
|
Type |
Book chapter
|
|
Identifier |
Українець, А. І. Технологія оздоровчих харчових продуктів: курс лекцій для студ. за напрямом 6.051701 "Харчові технології та інженерія" ден. та заоч. форм навч. / А. І.Українець, Г. О.Сімахіна. - Київ: НУХТ, 2009. - 310 с.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/635 |
|
Language |
uk_UK
|
|