Запис Детальніше

Технологія оздоровчих продуктів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Технологія оздоровчих продуктів
Технология оздоровительных продуктов
Technology wellness products
 
Creator Сімахіна, Г. О.
Simakhina, G.
Симахина, Г. А.
 
Subject плоди та овочі
вітаміни
мінеральні елементи
раціон харчування
біологічна цінність
перспективи використання
 
Description Для того щоб оздоровчі харчові продукти з вуглеводовмісної сировини стали доступними й необхідними у раціонах харчування кожного громадянина, вони повинні увійти до структури виробництва у широких масштабах і органічно доповнити склад традиційної української кухні.
 
Publisher РВЦ НУХТ
 
Date 2012-04-01T09:20:55Z
2012-04-01T09:20:55Z
2009
 
Type Book chapter
 
Identifier Українець, А. І. Технологія оздоровчих харчових продуктів: курс лекцій для студ. за напрямом 6.051701 "Харчові технології та інженерія" ден. та заоч. форм навч. / А. І.Українець, Г. О.Сімахіна. - Київ: НУХТ, 2009. - 310 с.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/635
 
Language uk_UK