Запис Детальніше

Дослідження впливу електрогідравлічного ефекту на властивості молочної сироватки

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження впливу електрогідравлічного ефекту на властивості молочної сироватки
Исследование влияния электрогидравлического эффекта на свойства молочной сыворотки
Research of electrohydrolic effect influnce on the milk whey features
 
Creator Василів, В. П.
Васылив, В. П.
Vasyliv, V.
Михайлюк, Д. В.
Михайлюк, Д. В.
Mykhailyuk, D.
Чернюшок, О. А.
Чернюшок, О. А.
Chernyushok, O.
Ардинський, О. В.
Ардынский, А. В.
Ardynskyy, O.
 
Subject сироватка молочна
сыворотка молочная
milk whey
біологічна цінність
білки
амінокислотний склад
електрогідравлічний ефект
биологическая ценность
белки
аминокислотный состав
электрогидравлический эффект
bioavailability
proteins
amino acid content
electrohydraulic effect
 
Description У статті наведено результати досліджень впливу електрогідравлічного ефекту на молочну сироватку з метою отримання сироватки з однорідною системою без проведення додаткового освітлення
В статье приведены результаты исследований влияния электрогидравлического эффекта на молочную сыворотку с целью получения сыворотки с однородной системой без проведения дополнительного осветления.
The results of influence of electrohydraulic effect on milk whey to obtain serum from a homogeneous system without additional lighting.
 
Date 2012-06-18T07:59:26Z
2012-06-18T07:59:26Z
2012
 
Type Article
 
Identifier Василів, В. П. Дослідження впливу електрогідравлічного ефекту на властивості молочної сироватки / В. П. Василів, Д. В. Михайлюк, О. А. Чернюшок, О. В. Ардинський // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. – 2012. – Вип. 170, Ч. 1. - С. 310-319.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1614
 
Language other