Запис Детальніше

Тенденції виробництва українського морозива

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Тенденції виробництва українського морозива
Тенденции производства украинского мороженого
Ukrainian ice cream production trends
 
Creator Осьмак (Федченко), Т. Г.
Осьмак (Федченко), Т. Г.
Osmak (Fedchenko), T.
Гончаров, Г. І.
Гончаров, Г. И.
Goncharov, G.
 
Subject морозиво
мороженое
ice cream
харчова і енергетична цінність
пищевая и энергетическая ценность
food and energy value
виробництво
производство
production
 
Description Наведено асортиментний ряд українського морозива. Приведені дані щодо харчової і енергетичної цінності морозива різних видів. Проаналізовано конкурентоспроможність морозива різних товаровиробників.
Представлено ассортиментный ряд украинских мороженого. Приведенные данные по пищевой и энергетической ценности мороженого разных видов. Проанализированы конкурентоспособность мороженого разных товаропроизводителей.
An assortment number of Ukrainian ice cream. The data regarding food and energy value of different kinds of ice cream. Analyzed the competitiveness of various ice cream producers.
 
Date 2013-04-02T20:38:07Z
2013-04-02T20:38:07Z
2012
 
Type Other
 
Identifier Осьмак Т.Г. Тенденции производства украинского мороженого / Т.Г. Осьмак, Г.И. Гончаров // Международная научно-практическая конференция «Украина-Болгария-Европейский союз:современное состояние и перспективы», Варна – 2012. – Том 1. – С. 169-173
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7208
 
Language other