Запис Детальніше

Використання меду при виробництві молочних продуктів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Використання меду при виробництві молочних продуктів
Использование меда при производстве молочных продуктов
The use of honey in the production of dairy products
 
Creator Дмитровська, Г. П.
Ромоданова, В. О.
Прендзевська, О. В.
Кочубей-Литвиненко, О. В.
Кожура, І. М.
Дмитровская, Г. П.
Ромоданова, В. А.
Прендзевська, О. В.
Кочубей-Литвиненко, О. В.
Кожура, И. М.
Dmytrovska, H.
Romodanova, V.
Prendzevska, O.
Kochubey-Lytvynenko, O.
Kozhura, I.
 
Subject апітерапія
мед
технологія
молочні продукти
транспортування
підготовка та внесення
апитерапия
мед
технология
молочные продукты
транспортировка
подготовка и внесение
apitherapy
honey
technology
dairy products
transportation
preparation and submission
 
Description В статті доведено, що мед є перспективною сировиною для молочної галузі і при правильній організації виробництва дає можливість виготовляти рентабельну продукцію як масового, так і лікувально-профілактичного призначення, оригінальну за біохімічним складом і смаковими властивостями.
Описані труднощі, пов’язані з використанням меду, при розробці нових промислових технологій молочних продуктів та шляхи їх усунення. Особливу увагу приділено технологічним операціям, пов’язаним з транспортуванням, підготовкою та внесенням меду у молочну основу.
В статье доказано, что мед является перспективным сырьем для молочной отрасли и при правильной организации производства дает возможность производить рентабельную продукцию как массового, так и лечебно-профилактического назначения, оригинальную по биохимическому составу и вкусовым свойствам.
Описаны трудности, связанные с использованием меда, при разработке новых промышленных технологий молочных продуктов и их устранение. Особое внимание уделено технологическим операциям, связанным с транспортировкой, подготовкой и внесением меда в молочную основу.
The paper proved that honey is a promising material for the dairy industry and with proper organization of production allows to produce cost-effective mass production as well as health care destination for original biochemical composition and flavor.
We describe the difficulties associated with the use of honey in the development of new industrial technologies dairy products and ways to address them. Particular attention is paid to technological operations connected with transportation, preparation and making honey in milk-based products.
 
Date 2013-04-11T13:54:16Z
2013-04-11T13:54:16Z
2001
 
Type Article
 
Identifier Дмитровська, Г. П. Використання меду при виробництві молочних продуктів / Г. П. Дмитровська, В. О. Ромоданова, О. В. Прендзевська, О. В. Кочубей, І. М. Кожура // Наукові праці УДУХТ. – 2001. - № 10. – С. 36-37.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7446
 
Language other