Запис Детальніше

Безглютенові борошняні кондитерські вироби для дітей хворих на целіакію

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Безглютенові борошняні кондитерські вироби для дітей хворих на целіакію
Безглютеновые мучные кондитерские изделия для детей больных целиакией
Gluten-free confectionery products for children with celiac disease
 
Creator Дорохович, А. М.
Дорохович, А. Н.
Dorohovich, A.
Дорохович, В. В.
Дорохович, В. В.
Dorohovich, V.
Лазоренко, Н. П.
Лазоренко, Н. П.
Lazorenko, N.
Тарасенко, І. В.
Тарасенко, И. В.
Tarasenko, I.
 
Subject целіакія
безглютенові борошняні кондитерські вироби
глютен
безглютенове борошно
целиакия
безглютеновые мучные кондитерские изделия
глютен
безглютеновая мука
celiac disease
gluten-free confectionery products
gluten-free
gluten-free flour
 
Description В статті розглянуто інноваційні технології кондитерських виробів: печива, кексів, маффінів, бісквітів, пряників, вафлі на основі безглютенового рисового, гречаного, кукурудзяного, соєвого, амарантового борошна для дітей хворих на целіакію.
В статье рассмотрены инновационные технологии кондитерских изделий: печенья, кексов, маффинов, бисквитов, пряников, вафли на основе безглютеновой рисовой, гречневой, кукурузной, соевой, амарантовой муки для детей больных целиакией.
In the article considered the innovative technology of confectionery products: biscuits, cakes, muffins, sponge cakes, honey-cake, wafers based on a gluten-free rice, buckwheat, corn, soy, amaranth flour for children with celiac disease.
 
Date 2013-04-22T08:33:50Z
2013-04-22T08:33:50Z
2013
 
Type Thesis
 
Identifier Безглютенові борошняні кондитерські вироби для дітей хворих на целіакію / А. М. Дорохович, В. В. Дорохович, Н. П. Лазоренко, І. В. Тарасенко // Дитяче харчування : перспективи розвитку та інноваційні технології : Перша міжнародна конференція спеціалізованих наук, 19 березня 2013р., К. - 2013. - С. 71-73.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7584
 
Language other