Безглютенові борошняні кондитерські вироби для дітей хворих на целіакію
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Безглютенові борошняні кондитерські вироби для дітей хворих на целіакію
Безглютеновые мучные кондитерские изделия для детей больных целиакией Gluten-free confectionery products for children with celiac disease |
|
Creator |
Дорохович, А. М.
Дорохович, А. Н. Dorohovich, A. Дорохович, В. В. Дорохович, В. В. Dorohovich, V. Лазоренко, Н. П. Лазоренко, Н. П. Lazorenko, N. Тарасенко, І. В. Тарасенко, И. В. Tarasenko, I. |
|
Subject |
целіакія
безглютенові борошняні кондитерські вироби глютен безглютенове борошно целиакия безглютеновые мучные кондитерские изделия глютен безглютеновая мука celiac disease gluten-free confectionery products gluten-free gluten-free flour |
|
Description |
В статті розглянуто інноваційні технології кондитерських виробів: печива, кексів, маффінів, бісквітів, пряників, вафлі на основі безглютенового рисового, гречаного, кукурудзяного, соєвого, амарантового борошна для дітей хворих на целіакію. В статье рассмотрены инновационные технологии кондитерских изделий: печенья, кексов, маффинов, бисквитов, пряников, вафли на основе безглютеновой рисовой, гречневой, кукурузной, соевой, амарантовой муки для детей больных целиакией. In the article considered the innovative technology of confectionery products: biscuits, cakes, muffins, sponge cakes, honey-cake, wafers based on a gluten-free rice, buckwheat, corn, soy, amaranth flour for children with celiac disease. |
|
Date |
2013-04-22T08:33:50Z
2013-04-22T08:33:50Z 2013 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Безглютенові борошняні кондитерські вироби для дітей хворих на целіакію / А. М. Дорохович, В. В. Дорохович, Н. П. Лазоренко, І. В. Тарасенко // Дитяче харчування : перспективи розвитку та інноваційні технології : Перша міжнародна конференція спеціалізованих наук, 19 березня 2013р., К. - 2013. - С. 71-73.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7584 |
|
Language |
other
|
|