Вплив заморожування на нутрієнтні і мікробіологічні властивості плодів та овочів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Вплив заморожування на нутрієнтні і мікробіологічні властивості плодів та овочів
Влияние замораживания на нутриентни и микробиологические свойства плодов и овощей Effect of freezing on nutriyentni and microbiological properties of fruits and vegetables |
|
Creator |
Жарук, Т. М.
Деменюк, О. М. Шутюк, В. В. Жарук, Т. Н. Деменюк, О. Н. Шутюк, В. В. Zharuk, T. Demenyuk, O. Shutyuk, V. |
|
Subject |
заморожування
плоди овочі замораживание плоды овощи freezing fruits vegetables |
|
Description |
Заморожування плодів і овочів сучасний спосіб консервування. Основна задача заморожування попередження мікробіологічних і хімічних змін в продуктах. В статті розглянуто вплив заморожування на властивості плодів та овочів. Замораживание плодов и овощей современный способ консервирования. Основная задача замораживания предупреждения микробиологических и химических изменений в продуктах. В статье рассмотрено влияние замораживания на свойства плодов и овощей. Freezing fruits and vegetables modern way of canning. The main objective of freezing prevent microbiological and chemical changes in foods. The paper considers the impact of freezing on the properties of fruits and vegetables. |
|
Date |
2013-04-22T08:19:33Z
2013-04-22T08:19:33Z 2013 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Жарук, Т. М. Вплив заморожування на нутрієнтні і мікробіологічні властивості плодів та овочів / Т. М. Жарук, О. М. Деменюк, В. В. Шутюк // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : 79 міжнар. наук. конф. мол. учен., асп. і студ., 15-16 квітня 2013 р. – С. 248-250.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7581 |
|
Language |
other
|
|