Запис Детальніше

Вплив заморожування на нутрієнтні і мікробіологічні властивості плодів та овочів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вплив заморожування на нутрієнтні і мікробіологічні властивості плодів та овочів
Влияние замораживания на нутриентни и микробиологические свойства плодов и овощей
Effect of freezing on nutriyentni and microbiological properties of fruits and vegetables
 
Creator Жарук, Т. М.
Деменюк, О. М.
Шутюк, В. В.
Жарук, Т. Н.
Деменюк, О. Н.
Шутюк, В. В.
Zharuk, T.
Demenyuk, O.
Shutyuk, V.
 
Subject заморожування
плоди
овочі
замораживание
плоды
овощи
freezing
fruits
vegetables
 
Description Заморожування плодів і овочів сучасний спосіб консервування. Основна задача заморожування попередження мікробіологічних і хімічних змін в продуктах. В статті розглянуто вплив заморожування на властивості плодів та овочів.
Замораживание плодов и овощей современный способ консервирования. Основная задача замораживания предупреждения микробиологических и химических изменений в продуктах. В статье рассмотрено влияние замораживания на свойства плодов и овощей.
Freezing fruits and vegetables modern way of canning. The main objective of freezing prevent microbiological and chemical changes in foods. The paper considers the impact of freezing on the properties of fruits and vegetables.
 
Date 2013-04-22T08:19:33Z
2013-04-22T08:19:33Z
2013
 
Type Thesis
 
Identifier Жарук, Т. М. Вплив заморожування на нутрієнтні і мікробіологічні властивості плодів та овочів / Т. М. Жарук, О. М. Деменюк, В. В. Шутюк // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : 79 міжнар. наук. конф. мол. учен., асп. і студ., 15-16 квітня 2013 р. – С. 248-250.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7581
 
Language other