Вивчення доцільності використання продуктів із топінамбура як альтернатива медичним інулінвмісним препаратам
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Вивчення доцільності використання продуктів із топінамбура як альтернатива медичним інулінвмісним препаратам
Изучение целесообразности использования продуктов с топинамбура как альтернатива медицинским инулинсодержащим препаратам The study of the feasibility of using products with Jerusalem artichoke as an alternative to medical drugs containing inulin |
|
Creator |
Бендерська, О. В.
Лановенко, Ю. В. Петрук, Г. М. Бессараб, О. С. Шутюк, В. В. Жеплінська, М. М. Бендерская, О. В. Лановенко, Ю. В. Петрук, Г. Н. Бессараб, А. С. Шутюк, В. В. Жеплинская, М. М. Benderskaya, O. Lanovenko, J. Petruk, G. Bessarab, O. Shutyuk, V. Zheplinska, M. |
|
Subject |
топінамбур
інулін харчові продукти топинамбур инулин пищевые продукты jerusalem artichoke inulin food |
|
Description |
Коренеплоди топінамбура особливо багаті на інулін, його рекомендують хворим на цукровий діабет. Людям значно корисніше використовувати продукти із топінамбура, ніж медичні препарати. Корнеплоды топинамбура особенно богаты инулин, его рекомендуют больным сахарным диабетом. Людям гораздо полезнее использовать продукты из топинамбура, чем медицинские препараты. Root artichoke particularly rich in inulin, it is recommended for patients with diabetes. People are much more useful to use products with artichoke than drugs. |
|
Date |
2013-04-22T08:25:48Z
2013-04-22T08:25:48Z 2013 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Бендерська, О. В. Вивчення доцільності використання продуктів із топінамбура як альтернатива медичним інулінвмісним препаратам / О. В. Бендерська, Ю. В. Лановенко, Г. М. Петрук, О. С. Бессараб, В. В. Шутюк, М. М. Жеплінська // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 79 міжнар. наук. конф. мол. учен., асп. і студ., 15 - 16 квітня 2013 р.– К.: НУХТ.– С. 252-253.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7582 |
|
Language |
other
|
|