Безглютенові борошняні кондитерські вироби
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Безглютенові борошняні кондитерські вироби
Безглютеновые мучные кондитерские изделия Gluten-free flour confectionery products |
|
Creator |
Дорохович, В. В.
Дорохович, В. В. Dorohovich, V. Лазоренко, Н. П. Лазоренко, Н. П. Lazorenko, N. |
|
Subject |
целіакія
безглютенове борошно кекси бісквіти маффіни крохмаль камеді рожкового дерева камеді дерева тара целиакия безглютеновая мука кексы бисквиты маффины крахмал камеди рожкового дерева камеди дерева тара celiac disease gluten-free flour cakes biscuits muffins starch carob gum gum tree container |
|
Description |
У статті наведено результати досліджень впливу безглютенового (рисового,гречаного) борошна на структурно-механічні та реологічні показники тіста і готових виробів кексів, бісквітів та маффінів. В статье приведены результаты исследований влияния безглютеновой (рисовой, гречневой) муки на структурно-механические и реологические показатели теста и готовых изделий кексов, бисквитов и маффинов. This article the results of studies of the impact gluten-free (rice, buckwheat) flour on the structural, mechanical and rheological parameters of dough and cakes, sponge cake and muffins. |
|
Date |
2013-04-22T08:10:05Z
2013-04-22T08:10:05Z 2013 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Дорохович, В. В. Безглютенові борошняні кондитерські вироби / В. В. Дорохович, Н. П. Лазоренко // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2013. – Вип. 30. – С. 341-347.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7578 |
|
Language |
other
|
|