Запис Детальніше

Безглютенові борошняні кондитерські вироби

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Безглютенові борошняні кондитерські вироби
Безглютеновые мучные кондитерские изделия
Gluten-free flour confectionery products
 
Creator Дорохович, В. В.
Дорохович, В. В.
Dorohovich, V.
Лазоренко, Н. П.
Лазоренко, Н. П.
Lazorenko, N.
 
Subject целіакія
безглютенове борошно
кекси
бісквіти
маффіни
крохмаль
камеді рожкового дерева
камеді дерева тара
целиакия
безглютеновая мука
кексы
бисквиты
маффины
крахмал
камеди рожкового дерева
камеди дерева тара
celiac disease
gluten-free flour
cakes
biscuits
muffins
starch
carob gum
gum tree container
 
Description У статті наведено результати досліджень впливу безглютенового (рисового,гречаного) борошна на структурно-механічні та реологічні показники тіста і готових виробів кексів, бісквітів та маффінів.
В статье приведены результаты исследований влияния безглютеновой (рисовой, гречневой) муки на структурно-механические и реологические показатели теста и готовых изделий кексов, бисквитов и маффинов.
This article the results of studies of the impact gluten-free (rice, buckwheat) flour on the structural, mechanical and rheological parameters of dough and cakes, sponge cake and muffins.
 
Date 2013-04-22T08:10:05Z
2013-04-22T08:10:05Z
2013
 
Type Article
 
Identifier Дорохович, В. В. Безглютенові борошняні кондитерські вироби / В. В. Дорохович, Н. П. Лазоренко // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2013. – Вип. 30. – С. 341-347.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7578
 
Language other