Запис Детальніше

Використання фіто- та каротинвмісної сировини в технології соусів емульсійного типу

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Використання фіто- та каротинвмісної сировини в технології соусів емульсійного типу
Использование фито- и каротиносодержащего сырья в технологии соусов эмульсионного типа
Using of herbal and carotin raw materials in technology of sauces of emulsion type
 
Creator Лявинець, Г. М.
Лявинец, Г. М.
Liavynets, H.
Гавриш, А. В.
Гавриш, А. В.
Havrysh, A.
Нєміріч, О. В.
Немирич, А. В.
Niemirich, O.
Арсеньєва, Л. Ю.
Арсеньева, Л. Ю.
Arsenieva, L.
 
Subject фіто-олійний напівфабрикат
фіто-каротиноїдний напівфабрикат
фітопорошки
соуси емульсійного типу
фито-масляный полуфабрикат
фито-каротиноидный полуфабрикат
фитопорошки
соусы эмульсионного типа
phyto and oil semi-product
carotin and oil semi-product
phytopowders
sauces of emulsion type
 
Description Запропоновано способи виробництва фіто-олійного та фіто-каротиноїдного олійного напівфабрикатів з використанням порошків фіто- та каротинвмісної сировини, що дозволяє покращити якість та біологічну цінність соусів емульсійного типу. Предложены способы производства фито-масляного и фито-каротинового масляного полуфабрикатов с использованием порошков фито- и каротинсодержащего сырья, что позволяет улучшить качество и биологическую ценность соусов эмульсионного типа. The production methods for phyto and oil semi-product and carotin and oil semi-product with using phyto powders and carotin raw material powders that improves the quality and biological value of sauces of emulsion type have been proposed.
 
Date 2013-04-22T08:00:41Z
2013-04-22T08:00:41Z
2013
 
Type Thesis
 
Identifier Лявинець, Г. М. Використання фіто- та каротинвмісної сировини в технології соусів емульсійного типу / Г. М. Лявинець, А. В. Гавриш, О. В. Нєміріч, Л. Ю. Арсеньєва // Технічні науки : стан, досягнення і перспективи розвитку м'ясної, олієжирової та молочної галузей : друга міжнар. наук.-тех. конф., 20–21 березня 2013 р. : тези доп. – 2013. – С. 140.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7576
 
Language other