Запис Детальніше

Електроіскрове оброблення як спосіб надання молочній сироватці споживчих характеристик під час виробництва напоїв

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Електроіскрове оброблення як спосіб надання молочній сироватці споживчих характеристик під час виробництва напоїв
Электроискровая обработка как способ предоставления молочной сыворотке потребительских характеристик при производстве напитков
Electric-spark processing as a way to provide a milk whey with consumer properties during beverage production
 
Creator Чернюшок, О. А.
Ардинський, О. В.
Кочубей-Литвиненко, О. В.
Чернюшок, О. А.
Ардынский, А. В.
Кочубей-Литвиненко, О. В.
Chernyushok, O.
Ardynskyy, O.
Kochubey-Lytvynenko, O.
 
Subject молочна сироватка
напої
електроіскрове оброблення
амінокислоти
молочная сыворотка
напитки
электроискровая обработки
аминокислоты
milk whey
beverages
electric-spark processing
amino acids
 
Description Встановлена позитивна дія електроіскрового оброблення на сироватку молочну, яка забезпечує стабільність дисперсної системи за рахунок подрібнення частинок білку, і тим самим сприяє збереженню біологічної цінності, а також покращує мікробіологічні показники продукту .
Определено положительное действие электроискровой обработки на сыворотку молочную, которое обеспечивает стабильность дисперсной системы за счет измельчения частиц белка, и тем самым способствует сохранению биологической ценности, а также улучшает микробиологические показатели продукта.
One determined a positive impact of electric-spark processing of milk whey, which provide disperse system stability due to protein particles reduction and ensure, at the same time, biological value preservation and improve microbiological indicators of a product.
 
Date 2013-04-22T11:32:15Z
2013-04-22T11:32:15Z
2011
 
Type Article
 
Identifier Чернюшок, О. А. Електроіскрове оброблення як спосіб надання молочній сироватці споживчих характеристик під час виробництва напоїв / О. А. Чернюшок, О. В. Ардинський, О. В. Кочубей-Литвиненко // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : тези доповідей міжнародної науково-практичної конференції, 2011. – Х. : ХДУХТ, 2011. – С. 181.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7588
 
Language other