Електроіскрове оброблення як спосіб надання молочній сироватці споживчих характеристик під час виробництва напоїв
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Електроіскрове оброблення як спосіб надання молочній сироватці споживчих характеристик під час виробництва напоїв
Электроискровая обработка как способ предоставления молочной сыворотке потребительских характеристик при производстве напитков Electric-spark processing as a way to provide a milk whey with consumer properties during beverage production |
|
Creator |
Чернюшок, О. А.
Ардинський, О. В. Кочубей-Литвиненко, О. В. Чернюшок, О. А. Ардынский, А. В. Кочубей-Литвиненко, О. В. Chernyushok, O. Ardynskyy, O. Kochubey-Lytvynenko, O. |
|
Subject |
молочна сироватка
напої електроіскрове оброблення амінокислоти молочная сыворотка напитки электроискровая обработки аминокислоты milk whey beverages electric-spark processing amino acids |
|
Description |
Встановлена позитивна дія електроіскрового оброблення на сироватку молочну, яка забезпечує стабільність дисперсної системи за рахунок подрібнення частинок білку, і тим самим сприяє збереженню біологічної цінності, а також покращує мікробіологічні показники продукту . Определено положительное действие электроискровой обработки на сыворотку молочную, которое обеспечивает стабильность дисперсной системы за счет измельчения частиц белка, и тем самым способствует сохранению биологической ценности, а также улучшает микробиологические показатели продукта. One determined a positive impact of electric-spark processing of milk whey, which provide disperse system stability due to protein particles reduction and ensure, at the same time, biological value preservation and improve microbiological indicators of a product. |
|
Date |
2013-04-22T11:32:15Z
2013-04-22T11:32:15Z 2011 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Чернюшок, О. А. Електроіскрове оброблення як спосіб надання молочній сироватці споживчих характеристик під час виробництва напоїв / О. А. Чернюшок, О. В. Ардинський, О. В. Кочубей-Литвиненко // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : тези доповідей міжнародної науково-практичної конференції, 2011. – Х. : ХДУХТ, 2011. – С. 181.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7588 |
|
Language |
other
|
|